Sortering:

Produkter pr side:

1795 kr 1256 kr
645 kr 452 kr
545 kr 327 kr
595 kr 377 kr
345 kr 220 kr
345 kr 242 kr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Viser side 1 av 4

Kari Traa

Kari Traa er skikjøreren som var lei av at det ikke fantes noen flotte skiklær. Etter sin karriere som olympisk skikjører la hun om kursen, og bestemte seg for i stedet å utforme flotte klær for kvinnelige skikjørere. Flere av klærne på markedet var kun tilpasset mannskroppen. Kari Traa ville bryte trenden og begynte å produsere klær tilpasset de kvinnelige former. Funksjon og flott design stod i fokus og ble godt mottatt av kundene. Klær fra Kari Traa er behagelige og bygger på designerens erfaring som skikjører på elitenivå. Hun overser ingen detaljer og fokuserer 100 % på å tilby de perfekte treningsklærne for aktive kvinner uansett alder.

Hennes valg av mønster og farger er feminint orientert og mange syns det er ekstra stas å trene i klær som er laget av en kvinne for kvinner. Kari Traas treningsklær har minimalt antall sømmer direkte mot huden. For å oppnå dette brukes en spesiell strikketeknikk som åpner for større valgmuligheter når det kommer til design og komfort. Klærne er produsert i en kombinasjon av polyamid og elastan som gir en tight, men også elastisk passform. I tillegg hjelper disse materialene kroppen med å holde seg tørr og er samtidig desinfiserende. Dette gir en meget effektiv redusering av lukt og bakterier.

Kari Traa er kjent for sitt butterfly-mønster og dette mønsteret finner man på både tights og trøyer. Bestselgere er også hennes Active Bra som skiller seg ut når det kommer til fargevalg og design. En fulltreffer for de som vil føle seg litt ekstra fine når de trener. Noe som oppsummerer kolleksjonene fra Kari Traa er at alt er nøye gjennomtenkt! Alt i fra sømløst undertøy til truser i hurtigtørkende materiale for den ultimate treningsopplevelsen.

Laster ned...