15% på et helt kjøp | Kode: OENO
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Brunton

-15%
/images/product/medium/26526.jpg
False
/images/product/medium/26529.jpg
False
/images/product/medium/44126.jpg
False
/images/product/medium/44125.jpg
False

Brunton

Brunton er et amerikansk firma som ble grunnlagt 1894 av D.W. Brunton som var en hengiven friluftsentusiast og geolog. Med hovedkontor i Riverton ved klipper og fjell, Wyoming, har man en perfekt inspirasjonsplass rundt toppen. Friluftsutstyr gjør seg aller best på plasser som denne, og i USA finnes vakker natur å hente inspirasjon fra for å skape funksjonelle produkter for en aktiv tilværelse. Med produkter fra Brunton kan man være sikker og trygg. Tilbudet dekker inn både kompass og kikkerter og lykter. I tillegg fører de også utstyr for å holde småelektronikk oppladet på eventyret.

Brunton skaper sine produkter etter prinsippet at det skal være lett å ha et aktivt outdoor- og friluftsliv. Med Brunton trenger man ikke ha spesiell teknisk kunnskap, da utstyret deres er enkelt å bruke også for nybegynnere. Brunton blir brukt av et stort antall friluftsfantaster med vidt forskjellige interesser og med ulike geografiske områder som hjemsted. At varemerket blir brukt av så mange, kan ha å gjøre med et produkttilbud som dekker inn de fleste viktige områder som jakt, turgåing, camping og spennende eventyr.

Leter du etter kikkerter, kompass, måleutstyr eller noe annet til ditt neste eventyr, anbefaler vi at du tar en grundig titt gjennom sortimentet fra Brunton! Det er utformet for å forsterke alle naturopplevelser, og eliminere hinder. Med en supersolid konstruksjon og nøye utvalgte materialer for produksjon, er dette utstyr som klarer tøffe strabaser! Hvis du vil være sikker på at utstyret holder også under vanskelige utfordringer, er dette et bra merke. Holdbarhet er viktig for Brunton og produktutviklerne sørger for å hele tiden skape de mest holdbare produktene på markedet. Bruntons garanti ”U-Proof Guarantee” forsterker garantien for kvalitet og beskytter brukeren.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...