Canada Goose

Produkter

Canada Goose

Canada Goose er et varemerke som de fleste av oss kjenner igjen. I flere år har det vært et populært merke i hele landet og er enda et av de mest omtalte. Canada Goose er et varemerke som utstråler luksus og som er sterkt forbundet med høy kvalitet! Dette er en av viktigste grunnene til hvorfor så mange velger å bruke deres klær.

Canada Goose ble grunnlagt av Sam Trick i Toronto for snart 60 år siden og de produserer noen av verdens mest verdsatte klær. Det var grunderens svigersønn, David Reiss, som bestemte seg for å bytte foretaksnavnet fra tidligere ”Snow Goose" til ”Canada Goose". Opprinnelseslandet har et klima som er blant de kaldeste i verden, som indikasjon på at å holde varmen er en høy prioritet i plaggene. Jakker fra Canada Goose beholder varmen også under sprengkulde og er laget for å vare! Den tidløse stilen gjør at disse jakkene heller ikke blir umoderne over tid.

Kvalitet er noe som kjennetegner varer fra Canada Goose og under produksjonen gjennomgår jakkene 13 steg. Hver detalj inspiseres nøye og kjedens siste steg innebærer en nær og helt manuell kvalitetssjekk for at ingenting skal ha blitt forbisett. Funksjonaliteten blir sjekket i felt for å sikkerhetssjekke at all ting fungerer. Den første jakken, Snow Mantra, ble testet ved temperaturer omkring - 70°C. Den kolleksjonen som finnes nå er sterkt inspirert av forgjengerens kombinasjon av funksjon og komfort.

Alt i sortimentet produseres i Canada og man er stolte av å kunne tilby kvalitet og fabrikkvilkår i en prisgunstig kombinasjon. I tillegg til jakker lages det nå også luer og hansker. Alt med samme genuine kvalitet og dokumenterte styrke.

Laster ned...