VINTERFERIESALG - opp til 60% rabatt!
Gjør funn her >>
 »
Snugpak

Snugpak

Siden 1977 har Snugpak utviklet fine og praktiske vesker, soveposer, klær og utstyr for aktive individer. Deres produkter kommer i utallige farger og modeller for å kunne brukes av de fleste. Bak firmaet står en engelsk dyphavsdykker som sammen med sin kone grunnla Snugpak på midten av det glade 70- tallet, noe det er mange som er takknemlige for! Fra begynnelsen ville man lage varme plagg og soveposer til sine amerikanske landsmenn hos Snugpak. Interessen innebar riktignok at man snart hadde eksportert sine produkter til flere land i verdens alle tenkbare hjørner. Det har blitt et så anerkjent merke internasjonalt at Snugpaks klær og soveposer har begynt å brukes innen forsvaret. Dette som resultat av meget høy kvalitet og godt gjennomtenkt design. På 2000- tallet har det britiske, eller nå heller verdensomspennende, merket Snugpak vunnet ”The Queens Award for Enterprise in International Trade”. De har også vunnet andre utmerkelser og priser som foreksempel ”Best Sleeping Bag Innovation” 2011.

Det drøyde fram til år 1983 før man lanserte de nå verdenskjente soveposene som siden da vært med på mange reiser og eventyr verden over. Både for korte dagsturer og lengre forsvarsinnsatser utgjør Snugpak en funksjon som leverandør av kvalitet. Selv om den initielle produksjonen var begrenset, kan man i dag kjøpe alt som trengs for utflukter og vandringer. Jakker, håndklær, vannsikre skriveblokker, telt og sikkerhetsutstyr. Alt for at vi skal kunne bevege oss i det fri.

Firmaet er stolte over å være en av de få fortsatt aktive soveposeprodusentene i Europa og de verner om sitt gode rykte! Her på Outdoorexperten finner du en rekke produkter som alle forenkler dine vandringer, klatreturer eller villmarksturer.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...