BLACK FRIDAY er i gang! Opptil 60%
Gjør funn på alt du trenger til dine eventyr på årets største helgesalg!
 »
Le Chameau

Le Chameau

Claude Chamot startet i 1927 noe som skulle bli en pioner innen støvler. Det var i Cherbourg det hele startet for snart 100 år siden, og støvlene som selges under varemerket i dag, er både funksjonelle og vakre. Støvlene er unike på markedet og lages av naturgummi. Le Chameau bygger på en visjon om å produsere behagelige støvler som briljerer både i funksjon og estetikk.

Claude Chamot var bevisst på manglene som fantes i datidens støvler. For å bryte trenden og tilføre noe nytt som kunne leve opp til kundenes etterspørsel, utviklet han en ny type støvel. Responsen var positiv og en ny epoke innen støvelproduksjon begynte. Grunnleggeren bak Le Cameau anses å være forgjengeren bak vulkanisering. Et produksjonssteg som i dag er vanlig for en rekke varemerker. Den internasjonale utvidelsen kom ikke før i 1939 og etter det har fabrikker blitt etablert rundt om i verden.

Noe som skiller Le Chameau fra øvrige varemerker er at alle støvler er håndlagde. Det tar omtrent et år å utdanne seg til støvelmaker hos bedriften og det førsteklasses håndverket er det som har satt varemerket på kartet. De bruker de fineste materialene i skoene sine, og alle er designet for å gi beste komfort. Føttene beskyttes mot vær og vind gjennom naturgummi og kalvelær. Å lage produksjonen for hånd gir fullt innblikk i hele prosessen og de har to års garanti på alle sko som forlater fabrikken!

Le Chameau produserer støvler som tåler temperaturer ned til 25 minusgrader, noe som gjør at de kan brukes på mange forskjellige steder verden over. Enkelte av støvlene deres har blitt velkjente klassikere som ”Deltanord” eller ”Vierzon”. Bla igjennom utvalget og finn din favoritt!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...