VAREMERKERLittlelife
Littlelife

Sortering:

Produkter pr side:

Littlelife

25 års erfaring og stort fokus på kvalitet – det er dette som beskriver merkevaren Littlelife. De lager ryggsekker med fokus på barna. Alt fra bæremeiser til kofferter for barnas egen bagasje. Dette er et foretak som kjenner målgruppen sin og som har gått inn for å fylle de behovene som finnes.

Littlelife kjenner til behovene til småbarnsfamilier etter 25 år i bransjen. Med Littlelife bæremeiser øker mulighetene for å kunne dra ut på turer med barna. Littlelife ønsker at foreldrene alltid skal kunne stole på Littlelifes høye kvalitet, slitesterke materialer, sterke glidelåser og sikkerhetsreimer. Produktene deres har gjennomgått en rekke tester for å alltid kunne tilby sikkerhet og komfort til barn og foreldrene deres. Merkevaren lager bæremeiser for både den som bærer, og barnet som blir bært. Setet er antatomisk formet for aller beste komfort. Bæremeisene er utstyrt med midjebelte og polstrede rygg- og skulderpartier. Bæremeisene er også designet for at det de skal være enklest mulig i bruk. De finnes i flere farger og passer like bra i skogen som inne i byen.

Kanskje barnet tar med seg sin egen ryggsekk for første gang i barnehagen. Littlelife lager mange små ryggseker som er tilpasset til barn fra 1 år og oppover. Du finner sekker som kan etterligne dyr som kanin, humle, fisk eller kanskje en eventyrfigur. Det finnes også sekker i klassiske modeller. Selv til reisen har Littlelife et sortiment av kofferter til barn. Koffertene er ikke bare søte å se på, de er også praktiske og lette med rullende hjul på undersiden. Barnet har dermed muligheten til å dra kofferten etter seg, i tillegg til å være med å pakke den. Foretaket har også laget et førstehjelps-sett til familier. Dett er laget slik at man kan ha det tilgjengelig i bilen, bære med seg i skogen eller ta med på reisen. Førstehjelps-settet inneholder blant annet saks, pinsett og termometer, gasbind, plaster og antiseptiske servietter.

Laster ned...