VAREMERKERBogs
Bogs

Sortering:

Produkter pr side:

Bogs

Bogs er et amerikansk foretak som lager støvler og kraftige sko for alle værforhold. Med Bogs kan man stole på at man er riktig kledd uansett om det er kaldt eller vått. For oss som lever i et kaldere og mer regnfullt klima, er dette utmerket! Varemerket fører både herrestørrelser, damestørrelser og barnestørrelser. Uansett hvem du er og hvor du skal, kan du regne med at det finnes et par Bogs som du ta med på turen.

Merket er ikke bare aktivt innen produksjon av støvler og sko av god kvalitet, det er også svært dyktig på å designe støvlene og skoene sine på en morsom og stilig måte. For den som vil skille seg ut med stilig design uten å måtte fire på funksjonaliteten, er dette noe som er verdt å ta en nærmere titt på. Naturligvis forekommer det også klassiske farger og stiler for den som ønsker seg tradisjonelle støvler.

Sammenlagt har varemerket over 40 års erfaring, noe som skinner gjennom hele sortimentet. Gjennom årene har de fått en rekke gode akkreditiver, og de som uttaler seg legger vekt på slitestyrken. Dette er støvler som kan brukes i mange år, forutsatt at man vedlikeholder dem riktig. Dette har et positivt miljøaspekt da man eliminerer behovet av altfor høyt forbruk. Bogs kombinerer høyteknologiske løsninger med smart og stilig design, høy komfort og et stort og bredt utvalg. Dette gjør at Bogs ligger på toppen av listene over populære gummistøvler i en rekke land, år etter år..

Bogs direktør svarer på spørsmålet som gjelder foretakets motto med disse ordene: "Make better shoes every day. It´s a tough, never-ending pursuit".

Laster ned...