VAREMERKERScott
Scott

Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viser side 1 av 6

Scott

Scott har eksistert siden 1958 og foretakets grunnlegger var Ed Scott i Sun Valley i Idaho. Scott er et foretak med et godt rykte over hele verden, og produktene deres finnes innenfor en rekke kategorier, blant annet sykkel, ski, staver og skibindinger. Dette var et foretak som fra starten av kun fokuserte på det amerikanske markedet, og det fullstendige foretaksnavnet var på denne tiden "Scott USA". Da eksportmarkedet vokste rundt 1978 og foretaket nærmet seg det europeiske markedet, ble navnet endret til "Scott Sports". Foretaket valgte å lokalisere sitt nye kontor i Sveits, hvor de den dag i dag er veletablerte i Europa.

Scott har vært progressive og fokusert på nye innovasjoner siden starten. De høyteknologiske løsningene deres har gjort foretaket til pionerer innen sportsutstyr. Da Ed Scott byttet ut bambus og stål i skistavene med aluminium, var suksessen et faktum for foretaket. Dette er en merkevare som kombinerer innovasjon og tradisjon i en blanding som endrer spillereglene for en hel verden. I rekken av oppfinnelser fra denne merkevaren som er verdt å nevne, er fulldempede terrengsykler. Innen sjangeren for tohjulinger har også lettvektsrammen for triatlonutøvere en plass i sportshistorien.

Siden midten av 1990-tallet har de utvidet utvalget sitt. Å begynne med produksjon av klær og utstyr for profesjonelle utøvere har vært en bra satsing som har gitt god eksponering. I kolleksjonen for nye produktområder finnes det blant annet ryggsekker som er laget for alpine eventyr. Tradisjonen tro, har smarte funksjoner og egenskaper styrt produksjonen. Resultatet er ingeniørkunst og design i en utsøkt balanse. Blant produktene fra denne merkevaren finner du både tradisjonelle produkter og innovative produkter som ryggsekker med væskesystem. Uansett hvilken sportsgren man foretrekker, finner man utstyret hos Scott Sports.

Laster ned...