400 NOK ekstra rabatt ved kjøp over 2000 NOK* | Kode: 400off
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare, Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, Real, elektronikk, sykler & kajakk. Trekkes fra nåværende pris. Gyldig til 2.2.2023.
 »
Aclima

-44%
/images/product/medium/25489.jpg
False


Det norske foretaket Aclima fokuserer på sportsundertøy med høy kvalitet, komfort og funksjon. Familieforetaket startet i 1922 og siden 1939 vært under familien Johansens eie. Det var også da foretaket ekspanderte, og i dag er det et godt etablert selskap innenfor sportsundertøybransjen. Ikke uventet befinner det største markedet seg i Norge, men man kan også finne merket i Sverige og resten av Norden. 

Det er nettopp det vekslende klimaet som ligger bak utviklingen av undertøyet som man finner i Aclimas utvalg. De som bruker dem skal både holde seg varme og tørre. Dette er en kombinasjon som krever en klar balanse. 

Foretaket ligger i dag i  Krøderen ved Norefjell. Dette er et område som både gir inspirasjon og testmuligheter til de plaggene som produseres. Det er også en av de store fordelene med Aclima. De produserer kolleksjonene sine i det klimaet som de skal brukes i. 

Utvalg fra Aclima:


Merket Aclima er først og fremst kjent for de som trener mye og som ønsker høy kvalitet på undertøyet. Men merket har et utvalg som henvender seg til folk i alle aldre. Alt fra plagg som passer barn i førskolealder, til det ekstremt slitesterke undertøyet som brukes i militæret i Norge og Sverige. Klærne brukes også ofte av yrkesgrupper som politi, brannmenn og de som jobber med skogbruk. 

Forretningsidé

Kort sagt handler foretakets forretningsidé om å "få flere til å trives utendørs". Dette gjør de rett og slett ved å gjøre det mer behagelig å være utendørs. Det høres kanskje enkelt ut, men å lage undertøy som bevarer varmen er ikke alltid like lett. For å kunne oppnå dette har de valgt å spesialisere seg på materialet ull. Fordelen med ull er at det holder deg varm, selv når den blir fuktig. Ullen de prioriterer er merinoull, da denne ullen skaper best komfort uansett værtype eller temperatur. Dessuten passer ullen til en rekke utendørsaktiviteter. 

Plaggene skal være komfortable og slitesterke, med først og fremst tilbyr de pusteegenskapene som er selve grunnlaget for at fukten ikke bevares, noe som kan føre til at man fryser til tross for at man er i fysisk aktivitet. 

De skriver selv på hjemmesiden sin at "vi ønsker å vise verden hva som forventes av moderne undertøy ..." Dette er ut ifra at det både kan være stilig, mykt og at det puster. Lykkes de med dette? Prøv og avgjør selv. 

Aclima – Keep you Dry

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...