20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
Mountain Works

-40%
/images/product/medium/79157.jpg
Black
True
-46%
/images/product/medium/78975.jpg
Black
True
-49%
/images/product/medium/74946.jpg
False
-49%
/images/product/medium/74941.jpg
Black
True
-51%
/images/product/medium/74945.jpg
Military
True
-33%
/images/product/medium/74943.jpg
False
-49%
/images/product/medium/78977.jpg
Ivory
True
-42%
/images/product/medium/74944.jpg
Military
True
-44%
/images/product/medium/74947.jpg
Military
True
-38%
/images/product/medium/74940.jpg
Military
True
-49%
/images/product/medium/78978.jpg
Sahara
True
-45%
/images/product/medium/74942.jpg
False

Mountain Works

Mountain Works er et svensk merke som lager dunjakker tilpasset det skandinaviske vinterklimaet. Inspirasjonen har man fått fra miljøet i fjellene, men utviklingen skjer både for friluftsmennesker og for byfolk.

De svenske grunleggerne av selskapet hadde 40 års erfaring fra bransjen da de på begynnelsen av 2000-tallet lanserte varemerket Mountain Works. Klær som skulle passe like bra oppe på fjelltoppene som i et bymiljø. Resultatet ble en rekke flotte vinterjakker, næmere bestemt ultralette dunjakker i moderne design. Mountain Works hjerte brenner for kombinasjonen av friluftsliv og mote. Selskapets utviklere jobber stadig med å finne de mest avanserte materialene og tekstilene for at sluttkjøperen skal finne inspirasjon i deres produkter. Jakkene finnes i ulike modeller. Deriblant en populær parkas-versjon. Dunjakken av gåsedun av høy kvalitet holder varmen, gir maksimal komfort og utmerket isoleringskapasitet. Selv den justerbare hetten er vanligvis stoppet med dun. Jakkene har flere praktiske detaljer som utgang for hodetelefoner.

Dunjakkene fra varemerket har over 550+ fill power. Fill power er et mål som måler dunets pakning og varmekapasitet. Siden 2015 har Mountain Works nye eiere, og tanken er at varemerket skal produsere men enn bare jakker fremover. Man håper å kunne tilby et varemerke for urbane miljøer til modne kunder med et ungt sinn. Selskapets målgruppe er kvinner og menn mellom ca 30 til 50 år. Selskapet planlegger foruten jakker å også tilby en sommerkolleksjon og en betydelig større damekolleksjon. Idag selges deres dunjakker hovedsakelig i Sverige, men de har også distribusjon til Norge og Danmark. Hvordan selskapet bryter ny mark i fremtiden gjenstår å se, men de har klart store fremtidsvisjoner for Mountain Works.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...