PRE SEASON SALE | OPP TIL 60%
Gjør funn på fjorårets produkter til supre priser
 »
Röjk Superwear

-54%
/images/product/medium/39846.jpg
False

Röjk

Röjk er en svensk merkevare som lager stilige, komfortable og funksjonelle friluftsklær. Foretaket har eksistert siden 2010, og de har blant annet vunnet priser for beste design og innovasjon på "Innovation for Extremes Award” i Lancaster. Röjk har også vunnet Scandinavian Outdoor Award Overall Winner” og ”Scandinavian Outdoor for Extremes Award”.

At Röjk vinner så mange priser og utmerkelser er ikke så rart, da dette er en merkevare som utstråler innovasjon. Produktene deres er supertekniske, og det er mange som setter pris på det de produserer. Merkevaren har satt en helt egen standard, og hele utvalget er preget av smakfullt design. En av forklaringene til suksessen kan ha å gjøre med foretakets evne til å tenke utenfor boksen, samt å ha nese for hva som det allerede eksisterende utvalget kan suppleres med.

Röjk fokuserer både på innovasjon, design og funksjon på en måte som gjør at produktene deres har alt man kan ønske seg av friluftsprodukter. Det aller første plagget, Tvister Helmet Hood, ble laget hjemme hos grunnleggeren Jan-Fahrenheit Betros mormor. Her ble det unike fleecematerialet Tvister Fabric brukt. Allerede året etter vant de pris for design og innovasjon i England.

Röjk er suksesshistorie, hvor alt falt på plass. Suksessen har fortsatt og Röjk er definitivt en merkevare som du kan regne med innenfor outdoor- og friluftsliv, til tross for at de fortsatt er relativt unge sammenlignet med mange andre velkjente merkevarer. Tvister Fabric, som har blitt et av Röjks kjennemerker, er verdens første halvlags isolering. Dette fleecestoffet ble utviklet for å raskt kunne transportere bort fukt, samtidig som at det beholder en lett vekt. I dag er Tvister Fabric de de hadde håpt på – perfekt og helt passelig når det gjelder å holde turgåere varme og tørre.

Stilige klær i herlige fargekombinasjoner, funksjonelle materialer og praktiske plagg for både friluftsliv og hverdags, er det som kjennetegner Röjk.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...