Nokian

Sortering:

Produkter pr side:

Nokian

Nokian er en finsk merkevare som i over hundre år har solgt gummistøvler av høy kvalitet som er spesielt tilpasset det nordiske klimaet. Nokian startet i 1898 i Helsingfors, men flyttet til byen Nokia, som senere inspirerte til navnevalget. Den lange erfaringen har gjort at gummistøvlene ikke bare er av høyeste kvalitet, de er også skikkelige klassikere blant nordiske outdoor-fans.

Støvlene er kjente for å tåle både kulde og væte. Dessuten gir de en stabil støtte til foten både på flat mark og i terreng. Dette gjør at Nokian kan brukes i en rekke ulike situasjoner. Støvlene fra denne merkevaren lages av 100% naturgummi, noe som gir en fantastisk passform. De er også utstyrt med kraftige og stødige såler som både beskytter og varmer. Et par Nokian-støvler gjør et hvilket som helst friluftseventyr litt enklere, tryggere og mer behagelig.

Siden Nokian har lang erfaring med å produsere støvler som passer til den nordiske vinteren, finnes det flere typer isolering som gjør at man ikke trenger å fryse, uansett årstid. Å kunne ha gummistøvler som også takler kaldere dager er populært blant alle som liker outdoor- og friluftsliv. Modellen som kalles Tuura er Nokians bestselger. Denne støvelen er varmt fôret med filtfôr som er festet til innsiden. Turra har brodder og et spor på yttersålen, som gjør at de også passer til skibindinger.

Med Nokian Footwear kan du være trygg på at du har riktig støvel uansett om det gjelder fjelltur, jakt, hagearbeid, sopplukking eller andre ekskursjoner. Nokian har støvler som passer til en rekke forskjellige anledninger og størrelser. Du kan dessuten bestille Nokian-støvler til hele familien.

Populære varemerker

Laster ned...