Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viser side 1 av 6

Klättermusen

Klättermusen er en bedrift som holder til i Åre i Sverige. Å lokalisere seg i Åre innebærer at man har alle forutsetninger som kreves for at man skal kunne utvikle og teste produktene sine. Med nærhet til både skikjøring, fiske, fjell og skoger, finner man de situasjonene som Klättermusens sortiment skal fungere i. Åres skiftende klima bidrar også til dette. Navnet Klättermusen er så svensk som det kan bli. Mange mener at dette er en av årsakene til at de selger så godt som de gjør, selv utenfor Sveriges grenser. Årsaken er at svenske produkter generelt, og spesielt Klättermusens produkter, lenge har stått for kvalitet internasjonalt. 

Et hyggelig, og veldig verdsatt, initiativ fra Klättermusen er at de setter etiketter på produktene sine. Disse fungerer som en slags pant. Du kan sende inn en brukt veske eller et annet produkt hos en forhandler og slik skaffe deg en ny. Klättermusen arbeider jevnt med sin økoprofil og de selv mener at nettopp dette er en viktig del av Klättermusens ånd. 

På Klättermusen er de nøye med å understreke hvor viktig det er å finne sin egen nisje framfor å være safe. Hva står Klättermusen for? Miljøvennlige produkter, funksjonalitet før trend som uansett bare kommer og går, høy kvalitet og eksklusivitet. Klättermusen er en bedrift som i første omgang leverer produkter til friluftsmennesker. Siden Klättermusen har vunnet flere priser for sine produkter, kan man uten tvil konkludere med at de gjør det bra. De klærne og ryggsekkene de produserer skal takle et krevende og motgangsrikt friluftsliv. Det er med andre ord ikke produkter som man skal gå rundt og sprade i. 

Hensynet til miljøet går som en rød tråd gjennom hele Klättermusens produksjonskjede. Et godt eksempel på dette er at de gjenvinner polyamid fra gamle fiskenett og tepper som siden brukes som materialer i Klättermusens ryggsekker og bager. De har også utviklet en egen ØKO-parameterindeks som impregnering uten fluorkarboner (PFC) og produksjon med minst 70 % resirkulerte materialer. De lar også 1 % av salgsinntektene å gå til miljøstøttende prosjekter. 

Klättermusen selger produktene sine hovedsakelig til friluftsmennesker. De har likevel i løpet av de siste årene sett et økende salg til også andre miljøbevisste personer. Disse kundene vil ha hverdagsklær og varer som produseres miljøvennlig.

Populære varemerker

Laster ned...