VAREMERKERTimberland
Timberland

Sortering:

Produkter pr side:

Timberland

Timberland er et av de merkene som mange har et forhold til på en eller annen måte. Merkevaren har eksistert i Norge siden 1980-tallet. Helt siden Timberland begynte å ekspandere internasjonalt på 80-tallet, har de hatt faste kunder her. Grunnlaget til merkevaren ble skapt allerede i 1918 av Nathan Swartz som var skomakerlærling i Boston. I dag er familien Swartz representert i ledelsen til foretaket. Dette er et foretak som holder fast ved grunntanken om å lage kvalitet som tåler tøff slitasje.

Det var oppfinnelsen av en vanntett sko som gjorde at Timberland tok markedet med storm på 1970-tallet. Man begynte å feste overstykket i sålen uten søm, noe som i prinsippet ga en helt vanntett sko. Dette kunne de gjøre fordi de ikke var redd for ny teknologi, men snarere omfavnet den. Timberland har aldri gått av moten, og man kan den dag i dag se de klassiske skoene overalt i byer. Merkevaren har et bredt sortiment, og har stadig utvidet kollekjonene sine. Timberland selger nå alle mulige typer sko og man kan kjøpe både sneakers, sandaler, båtsko og seglersko i tillegg til den klassiske skoen – inkludert vesker og klær. Timberland og populærkultur er en kombinasjon som ytterst få har gått glipp av. Timberlands sko er blitt brukt av de aller største navnene innen hiphop, noe som har bidratt til at man har fått en ny kundegruppe.

Timberland engasjerer seg i både miljøspørsmål og sosiale spørsmål under mottet "Make it better". Dette viser seg i ambisjonen om å hele tiden gi tilbake til samfunnet. Dette bidrar til interessen for Timberland som livsstilsmerke.

Laster ned...