VAREMERKERGipron
Gipron

Sortering:

Produkter pr side:

Gipron

Gipron er et familieeid italiensk firma som i nå drives i fjerde generasjon. Mannen bak firmaet, Giuseppe Pronzati, grunnla firmaet i 1917 i Milano. Selv om firmaet har forandret seg gjennom årene som gått, har de beholdt produksjonen i Italia. Fram til andre verdenskrig drev Gipron sin virksomhet i Milano. Under krigen ble Gipron rammet av bomberaid og fabrikken ble totalskadd. Det som kunne reddes av maskiner og produkter, ble flyttet til Vanzago der man igjen begynte å produsere sportutstyr av beste sort.

Produktseriene fra Gipron har tidligere omfattet alt fra rulleskøyter til skibindinger, truger og skistaver. Selv om flere av disse produktene fortsatt lages i dag, har fokuset blitt mer og mer på staver. Siden gjennombruddet for gåstaver som mosjonsform har Gipron hatt et nytt og bredt marked framfor seg. Også trekkingstaver og skistaver hører til de større varegruppene i firmaet. Forbrukere er i dag mer inneforståtte med hvordan man kjenner igjen kvalitet, hvilket stiller nye krav til produsenter. Gipron hører til de som har fått oppmerksomhet for sin kvalitet og nye kunder kommer til kontinuerlig.

Å justere stavenes lengde har vært en utfordring for produsenter og butikker. Gipron initierte en toårig studie for å utvikle et tilforlatelig og enkelt låssystem for at brukere enkelt skal kunne justere sine staver. Resultatet er Flicklock! Dette låssystemet er lett å bruke og tar minimalt med plass. Flere av deres mest populære staver for trekking og skikjøring har flicklock noe som har blitt tatt godt i mot i bransjen. Med dette har Gipron ytterligere bevist sin innovasjonskraft og er nå en av de ledende i verden.

Laster ned...