VAREMERKERReima
Reima

Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • Viser side 1 av 2

Reima

Reimas filosofi handler om at alle skal kunne bevege seg uhindret, og at alle barn skal kunne leke fritt uansett værtype. De utvikler produkter for barn som gjør utendørsleken lettere, slik at alle barn kan være ute og ivareta den glede og spenning som utendørsleken byr på for barn. Reima står for både funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon, noe som bidrar til glede og inspirasjon.

Barneklærne fra Reima er førsterklasses på alle måter, og sortimentet preges av nydelige farger. Grunnidéen som foretaket hadde da de gjorde entré i barneklesbransjen i 1940, var å produsere førsteklasses barneklær som var rimelige. Dette var en tid da økonomien var dårlig og barneklær var altfor dyrt for mange. Reima har helt siden starten passet på å lage barneklær som fokuserer på barnas velbefinnende. Å lage klær som er bærekraftige er viktig for Reima, da dette handler om å verne om både barna, miljøet og økonomien. Å holde god kvalitet innebærer lengre levetid for plaggene, og dermed sparer man både penger og ressurser.

Alle produkter lages i Finland. Både modeller og mønster produseres i fabrikken i Kankaanpää. Reima er et foretak hvor samtlige ansatte har grundig oversikt over hele produksjonskjeden, slik at alt går rett for seg fra idé til ferdig produkt. I fabrikken gjennomgår produktene omfattende labtester for å sikre optimal funksjonalitet, komfort og slitestyrke.

Reima tar ansvar gjennom bærekraftig design, hvor de passer på å gjøre produktene så bærekraftige som mulig. Reima velger designløsninger og materale med stor omsorg for minst mulig innvirkning på miljøet. De samler inn, resirkulerer og gjenbruker gamle produkter på en strukturert måte.

Laster ned...