10% ekstra rabatt på klær, sko & fjellstøvler
Kode: OUT23
Se vilkår.  »
Sorel

-29%
/images/product/medium/76499.jpg
CamelBrownNatural
True
-29%
/images/product/medium/70536.jpg
Buff
True
-29%
/images/product/medium/65683.jpg
False
/images/product/medium/76498.jpg
False
-28%
/images/product/medium/76500.jpg
False
-59%
/images/product/medium/47759.jpg
False
-59%
/images/product/medium/25113.jpg
Coal
True
Sorel W's 1964 Pac 2
-59%
/images/product/medium/47763.jpg
False
/images/product/medium/70537.jpg
False

Sorel

Sorel ble grunnlagt i 1962, og har siden den gang bevist at været aldri kan bli for tøft for en fjelltur! Skoene deres bidrar til å holde fukt ute, selv ved regn og snøstorm. Dette er skohåndverk på sitt beste. Sorel har vært forgjengere når det gjelder vintersko og støvler ved flere anledninger, med høy kvalitet tvers gjennom. Foretakets produktserie står for det motsatte av dagens bruk- og kastsamfunn. De er imidlertid laget for å vare i en årrekke, bare de vedlikeholdes. Sorel forbindes med moderne og skikkelige sko som ikke svinger etter skiftende trender. De er klassiske i designet og blir sjeldent umoderne, noe som er en av grunnene til at Sorel har blitt så populære! De bidrar til helhetsopplevelsen selv når været biter, og de varer i lang tid. Kort og godt: Trender kommer og går, men Sorel består!

Sorel er et kanadisk foretak med et klima som minner mye om det vi har her i Norden. Dette kan være en av grunnene til populariteten deres. Skoene er oftest laget for å kunne takle både fukt og lave temperatruer. Skoene har skinn over og gummi nederst, noe som gir en sko som virkelig holder føttene varme og tørre. Dette er en perfekt vintersko!

Sorel passer på å oppdatere og forbedre skoene sine hele tiden. Derfor bruker de ofte nye materialer som utvikles i bransjen. I år 2000 ble Sorel en del av Columbia Sportswear, noe som innebar en endring når det kom til utvalg. Man tilbyr nå ikke bare vintersko, selv om disse står i fokus også den dag i dag. Nå kan man også kjøpe innetøfler og sko til hverdagsbruk og en aktiv livsstil. Størrelsene passer for både barn, kvinner og menn. Målgruppen har dermed vokst ytterligere. Innetøflene deres har blitt populære i Skandinavia og lages av skinn, tekstil og varmt fôr. Akkurat som andre sko fra denne merkevaren varer de i lang tid og er vel verdt en investering.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...