20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
Baltic

-85%
/images/product/medium/44825.jpg
False
-32%
/images/product/medium/24115.jpg
False
-46%
/images/product/medium/72749.jpg
False
-34%
/images/product/medium/44822.jpg
False
-16%
/images/product/medium/40597.jpg
False
-31%
/images/product/medium/60754.jpg
False

Baltic

Baltic er et svensk firma som har laget flytevester siden 1977. Dette gir Baltic over 30 års erfaring og med en Baltic-vest kan man føle seg trygg på havet. Firmaet lever etter filosofien at man aldri skal kompromisse på hverken kvalitet, funksjon eller design og dette har gjort dem til de største innen Europa. Varemerket har forhandlere i over 50 land, og da Baltic er markedsledende, streber de alltid etter et høyt nivå. I utviklingen av flytevester ser man både på funksjon, komfort og design. Her finnes det ingen som slår Baltic!

Som varemerke fokuserer man bare på ett produkt, noe som gjør at utviklingen blir utrolig fokusert! Dette innebærer store muligheter for å ligge fremst i valget av design og materialer. Baltic tar sitt ansvar for miljøet gjennom å sørge for at hele prosessen, fra tanke til ferdig produkt, er så naturvennlig som mulig. Dette er ingenting som er uvanlig blant svenske firmaer som internasjonalt har godt rykte på seg når det gjelder miljøspørsmål.

Baltic er ikke bare vennlige mot miljøet, men firmaet arbeider også etter prinsipper satt opp av FN-gjeldende etisk arbeid. Baltics ansatte har sikre og hygieniske arbeidsforhold, all arbeidskraft er frivillig, barnearbeid forekommer ikke, lønn og arbeidstider holder standarden og diskriminering er ikke tillatt.

En bra flytevest skal sitte godt og på en måte som tillater uhindret bevegelse under seilingen. Flytevester skal inspiseres hvert år så de oppfyller kravene for at man trygt skal kunne gi seg ut på vannet og hver gang man skal ut, skal man sjekke at flytevestens sømmer og flyteelementer er som de skal.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...