VINTERFERIESALG - opp til 60% rabatt!
Gjør funn her >>
 »
Sebago

Sebago

Sebago er et klesmerke fra New England som personifiserer områdets assosiasjoner til høy kvalitet, marint design og som minner deg på drømmen om det gode liv. Sebago ble grunnlagt 1946 i New England som et resultat av etterspørselen etter hverdags- og fritidssko av høyere kvalitet. Flere forretningsfolk slo sammen sine skobutikker og kunnskaper for å starte en fabrikk for egenproduserte og håndsydde sko. At håndtverket var solid ble et kjennetegn. Sebagos selskapsfilosofi har helt siden starten gått utifra grunnsynet om stor respekt for håndverk og mottoet var å ”produsere sko for mennesker, akkurat som de lever og er”.

Salget tok fart 1964 da Sebago begynte å utvide sine salgsvisninger. Sveitseren Sr. Francisco Gaudier kjøpte et par av Sebagos Penny-loafers og besluttet umiddelbart å ta produktet til Europa. Populariteten økte og i dag finnes varemerket i 120 land rundt om i verden. Navnet hentes fra en sjø i nærheten av New England, Sebago Lake. En sjø områdets beboere søkte til på fritiden for vannsport, fiskerekreasjon og for romantiske solnedganger. Navnet på sjøen kom opprinnelig fra Abenaki-indianerne. Koblingen til sjøen har også bidratt til at Sebago har et stort hjerte for å utvikle produkter for seiling. De har også sponset flere prestisjefylte regattaer.

I dag har Sebagos utvalg vokst betraktelig og består nå av en rekke produkter. Kolleksjonen dekker inn klær for både kvinner og menn, samt vesker og annet tilbehør. I kategorien kvinneklær finnes kjoler, strikk, bukser, jakker m.m. For menn finnes et like bredt utvalg fra bukser til shorts, vester og jakker. Hos Outdoorexperten finner du et rikt utvalg av Sebagos produkter. Gjennomgående tema i Sebagos design er den marine inspirasjonen som er karakteristisk for New Englands mote og design. Dette innebærer marineblå farger, tverrgående striper, utsmykkende emblem av det amerikanske flagget og grafiske trykk av for eksempel en kompasstjerne.

Jakkene er ofte sydd i motstandsdyktige materialer som holder både kulde og fukt ute. Praktiske lommer med lure løsninger for knepping hører også til, såvel som innvendig mobillomme med borrelås. Sebagos ryggsekker er funksjonelle i vannavstøtende materiale og passer perfekt til seiling.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...