20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
Ortovox

-25%
/images/product/medium/83449.jpg
False
-25%
/images/product/medium/83445.jpg
Yellowstone
True
-25%
/images/product/medium/83446.jpg
False
-25%
/images/product/medium/69230.jpg
JustBlue
True
-25%
/images/product/medium/83450.jpg
False
-25%
/images/product/medium/83448.jpg
JustBlue
True
-26%
/images/product/medium/69225.jpg
False
-25%
/images/product/medium/83451.jpg
JustBlue
True
-25%
/images/product/medium/83444.jpg
Blush
True
-48%
/images/product/medium/61974.jpg
False
-46%
/images/product/medium/46242.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/83447.jpg
False

Ortovox

Ortovox er en merkevare som har eksistert siden 1980-tallet, og det er et kjent navn blant alpintinteresserte. Allerede i 1980 utvilet man den første walkie-talkien med dobbelfrekvens, ORTOVOX F2. Denne walkie-talkien ble nummer én på markedet etter kun to år, og siden den gang har Ortovox vært et selvsagt og pålitelig navn.

Helt siden deres walkie-talkier så dagens lys for aller første gang, har de gjort letingen etter snøskredoffer mye enklere. Ortovox har fortsatt arbeidet med sikkerhet i alpine områder siden 80-tallet. I 1985 lanserer de nye produkter. Denne gangen er det en ryggsekk og en spade som kommer ut på markedet. I 1988 får Ortovox virkelig breie seg, og de gjør entré på klesmarkedet. Denne beslutningen fører til at man begynner å bruke mer sofistikerte sportsklær i merinoull. Ortovox var et av de store selskapene som begynte å benytte seg av dette i sportsklær. I dag ser man merinoull i mange forskjellige plagg på markedet, men Ortovox var raske med å se merinoullens fordeler. I dag er alle plaggene deres ullbaserte. 

I løpet av 1990-tallet fortsetter de å utvikle mer avanserte walkie-talkies, og det er også på 1990-tallet de lanserer kolleksjoner med hodeplagg og gensere i deilig ullfleece. Det går noen år før den legendariske walike-talkien F1 lanseres i 1994, og med denne mottakeren slår de alle salgsrekorder. Nå finner man både snøskredoffer både raskere og enklere. Året etter lanserer de flere klesplagg, og nå tilbyr de også bukser og pologensere. I løpet av midten av 90-tallet har Ortovox lansert klær i høyeste kvalitet, og sørget for å gjøre alt for at det skal bli færre fatale ulykker i de alpine områdene. En sterk innsats for fjelleventyrere. 

Ortovox samarbeider med forskjellige ski- og fjellorganisasjoner for å kunne fortsette å utvikle den alpine sikkerheten. På Ortovox samarbeider de også med mange forskjellige utøvere av alpinsport for å kunne utvikle så gode klær som mulig. Ortovox jobber stadig med å finne nye og innovatove tekstilløsninger som testes av profesjonelle. Ved å la profesjonelle utfordre klærne regelmessig, forsikrer man seg om at de er av aller beste kvalitet, og at de holder i virkeligheten. Ortovox er modige både når det gjelder farge og form, og klærne deres er en ren nytelse å ha på seg.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...