20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Lowrance

Lowrance

I 1957 revolusjonerte firmaet Lowrance alt innen fiske. Dette på grunn av lanseringen av det første ekkoloddet for sivilt bruk. Siden deres ”The little green box” kom ut på markedet, har både profesjonelle sportsfiskere og hobbyfiskere benyttet seg av denne snarveien til fisken. Varemerket er i dag godt kjent ikke bare blant sportfiskere, og Lowrance regnes til eliten innen elektronikk for marine aktiviteter. I 2008 ble den første flerfunksjons-skjermen lansert, HDS 2008, hvilket ble etterfulgt av en rekke innovasjoner. De fleste av produktene er nært assosiert med sportsfiske, men de har også produkter for andre bruksområder. Som eksempel kan ”Link-5 VHF DSC” nevnes, som er en høyfrekvent radio med lednings-mikrofon.

Prisene og utmerkelsene har regnet over Lowrance gjennom årene. Som foregangsfirma innen marin elektronikk har de bidratt til at flere har kunnet ta seg ut på havet for å fiske. Deres ekkolodd-baserte produkter fungerer både med hensikten å oppdage fisk, og for å navigere i vanskelig vær. I tillegg til sjøkart for salt- og ferskvann, gir de også brukeren mulighet til å selv bygge kart. Dette skjer hovedsakelig via bunnfotografier fra SideScan, DownScan Imagining og StructureScan HD.

Utmerkelser og diplomer er ikke noe som har hemmet Lowrance i sin fremferd. Tvertom har de alltid siktet mot horisonten og søkt neste gjennombrudd. Som kunde oppdager man raskt de mange forbedringene som skjer parallellt med en stadig lansering av varer. Noe som har blitt en signatur for varemerket er at alt utstyr er enkelt å bruke. Brukervennlighet i kombinasjon med sofistikerte egenskaper, gjør varemerket til et av de fremste i sitt felt. Alle produkter fra Lowrance omfattes av en ett- eller to års-garanti. I tillegg finnes et ytterligere tillegg opp til fem år.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...