Sortering:

Produkter pr side:

1535 kr 998 kr
1535 kr 998 kr
  • 1
  • 2
  • Viser side 1 av 2

Icebug

Icebug er resultatet av David Ekelund og hans mor Eliza Törnkvist sin felles visjon, nemlig å lage et nytt skomerke. Eliza var allerede en etablert designer med stor erfaring med sko, og med røtter i 80-tallets unike vintermote. I 1999, da de bestemte seg for å starte foretaket, var det noe som manglet i utvalget av vintersko, og det var nettopp her de fikk sitt gjennombrudd. Flere av de vinterskoene som var på markedet var tunge og upraktiske, noe man kunne unngå ved hjelp av nye materialer og smart design. Etter noen diskusjoner ble det også bestemt at man skulle vurdere fenomenet dynamiske brodder. Til tross for at man først var i tvil om hvordan markedet skulle reagere på den nye sklisikringen, bestemte de seg for å gi det en sjanse. De første testene var en suksess, og Icebug var klar for produksjon.

Responsen for de skoene Icebug produserer har vært enorm. I 2001 vant de Outdoor Award for "Beste skoinnovasjon" ved ISPO i München, som er verdens største sportsbutikkmesse. Da det var tid for Icebug sin første leveranse, ble den eksportert til sju land, og fremgangen har vært et faktum siden den gang.

Icebug strekker seg langt for å tilby gode sko av høy kvalitet. Alt fra materialvalg til grepsteknikk er grundig gjennomtenkt, for å kunne oppnå et godt resultat. I sortimentet finnes sko som er spesielt tilpasset for å gjøre løpingen lettere, og gåsko og tursko. Materialene som finnes i sko fra Icebug er blant annet: Active Skinn, ESS-stabilisator, Rip-stop Nylon, og TDU. Foretaket har også utviklet alternative såler for å komplettere skoene og gi dem den riktige følelsen.

Helt siden den aller første testen, er det grepet som kjennetegner Icebug. Du finner ulike grepsystem som passer bra for diverse bruksområder, som alt fra faste brodder til avtakbare, gummisåler for bedre grep og dynamiske brodder.

Populære varemerker

Laster ned...