25% på jakker & bukser
KODE: JP25
Se betingelser. »
Bollé

-58%
/images/product/medium/17780.jpg
False

Bollé

Historien om Bollé begynner allerede i 1888 i den lille byen Oyonnax i Frankrike. Allerede fra starten opprettet de et omdømme som et kvalitetsmerke. Bollé lager briller til skikjøring, vernebriller og skyting. I tillegg til dette produserer de også vanlige solbriller og hjelmer. Briller fra Bollé beskytter ikke bare øynene dine på best måte, men de er også stilrene med et anerkjent design. Varer fra dette merket kan brukes både når du er i aktivitet og til hverdags. Bollé er også kjent for sine hjelmer. Disse er laget av høy kvalitet og brukes flittig av aktive friluftsfantaster. Hjelmene fra Bollé har et tynt skall for å nå en så lav vekt som mulig og de er ergonomisk designet for høy komfort.

Å lykkes med kunststykket å forene funksjon og komfort med stilig design, er ikke det letteste. Ofte blir man som kunde tvunget til å velge det ene eller det andre. I det siste har det blitt et skikkelig løft på varemerker innen friluftsliv. Flere selskaper har gått inn for å ytterligere jobbe med sitt design og en sportsmote har vokst fram. Bollé har, som mange andre, vært aktive på denne fronten og leverer produkter som imponerer både når det gjelder komfort, funksjon og design.

Bollé designer noen av de mest teknisk avanserte brillene på markedet og man ser ofte brillene deres på profesjonelle utøvere. Varemerkets produkter passer til alle uansett nivå. Som følge av designarbeidet brukes solbrillene deres også av personer som ikke driver med idrett. Bollé har siden begynnelsen vært innovative og produktene deres har gitt uttrykk for nyskapning, nytenkning og ureddhet. Det var spesielt på 1960-tallet Bollé kom til å ta verden med storm da de lanserte sine første skibriller. De gikk fra å ha vært et lite selskap til å bli et av de fremste i verden.

Spesialområdene Bollé først og fremst arbeider med er snøsport, vannsport, golf, tennis, sykling og friluftsliv. Dermed dekker Bollé flere markedsområder for briller.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...