VAREMERKERAtomic
Atomic

Sortering:

Produkter pr side:

Atomic

Atomic ble grunnlagt allerede i 1955 i Altenmarkt av Alois Rohrmoser. Atomic fant fra begynnelsen av den perfekte plassen for sitt selskap, da få plasser på jorden er bedre egnet for produsenter av ski og tilbehør, enn Alpene. Mange av selskapets ansatte kommer fra området, som bidrar til en gjennomgående kompetanse innen ski og alpinsport internt. Dette gjør at det finnes et selvfølgelig know-how innen selskapet som i andre tilfeller kan være vanskelig å finne. På Atomic har alle vokst opp med skigåing og de lever og ånder for denne sporten.

Selskapet vil med sine produkter finne en måte å hjelpe hver enkelt individ med å få en optimal skiopplevelse og med deres kunnskapsrike personell er det lett å gjøre produktene perfekte. Dette både når det gjelder komfort og funksjon. Tilbudet til Atomic består av langrennski, støvler og bindinger. De er blitt en kjent merkevare som mange av oss kommer i kontakt med på en eller annen måte. Man kan se deres ski og annet skiutstyr på alt fra barn i bakken til landslagkjørere og skiskyttere.

I dag eies Atomic av finske Amer Sport som også eier Salomon. De er dermed i godt selskap, såvel som man kan si at Salomon er det. To velkjente varemerker under samme selskap gjør at deres rykte blir enda bedre. Som kunde kan man derfor kjenne seg mer enn trygg når man velger produkter fra noen av Amer Sports datterselskaper. I dag sponser Atomic både herrer og damer innen hovedsakelig nordisk sport. Grener de sponser innen dette er frikjøring, touring og langdistanse skigåing.

På Atomic produserer man ski etter mottoet ”Make every skier a better skier” og de anser seg derfor som en pionér innen tekniske innovasjoner innen skisport. Varemerket kan være stolt av å ha tatt frem Bionic System i 1979, og året etter HY-Vitronic construction for å nevne bare to av deres velkjente innovasjoner

Laster ned...