BLACK FRIDAY er i gang! Opptil 60%
Gjør funn på alt du trenger til dine eventyr på årets største helgesalg!
 »
Henri Lloyd

Henri Lloyd

Henri Lloyd er et britisk klesmerke som først og fremst assosieres med seiling og golf. Det ble grunnlagt av Henri Strzelecki i Manchester i England i 1963. Siden den gang har klærne utviklet seg til å bli et sterkt navn innen kvalitative klær for en marineinspirert livsstil.

Henri Strzelecki ble født i Brodnica i Polen, men flyttet som en følge av andre verdenskrig. Før dette hadde han kjempet mot tyskerne og mottatt medaljer av både polsk og britisk militære. Etter krigen slo han seg ned i Manchester i England. Henri Strzelecki gikk fra å være militær til å studere og produsere utendørsklær for sin egen merkevare, Henri Lloyd. Ved å kombinere klassiske snitt med nyere teknologi og mer moderne tekstiler, vokste klesmerket Henri Lloyd blant seilere og eventyrere. Henri Strzelecki var en pioner innen tekstilindustrien for sine valg av materialer og fiber.

Henri Lloyds grunnlegger, Henri Strzelecki, var en mann med mye kreativitet og oppfinnsomhet. Selskapet hans var det første som brukte glidelås av nylon og det vannavstøtende materialet GoreTex i jakkene sine. Dronning Elizabeth II tildelte Strzelecki et medlemsskap i det Britiske imperiet for hans store design- og produktbidrag til den engelske klesidustrien. Den britiske imperieordenen er en ridderorden som har eksistert i England siden 1917 for mennesker som har gjort bemerkelsesverdige tjenester for riket.

Hos Outdoorexperten finner man Henri Lloyds jakker for dame og herre. Eksempler er jakker som er utviklet for seiling, men som også passer for det skandinaviske klimaet. Her finner du også Henri Lloyds slitesterke sekker, som passer like bra til båten som til hverdagsbruk. Sekkene er laget av vanntett og praktisk materiale med et design som gjør det lett for brukeren å finne tingene sine.

Henri Lloyd er også merket bak en rekke komfortable sko, ofte laget av skinn eller semsket skinn, og med en yttersåle av gummi som gir godt grep på de aller fleste underlag. Sko fra Henri Lloyd er ikke sjeldent utstyrt med den stilige logoen.

Luer og skjerf er også klassikere i Henri Lloyd-sortimentet. Man kjenner dem ofte igjen på de mørke fargene og ribbestrikkede modellene, laget av akryl og bomull, med et påsydd emblem som forestiller det britiske flagget.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...