Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »
Nils Master

Nils Master

Helt siden 1963 har familieselskapet Finlandia Uistin Oy produsert sluker av høyeste kvalitet under varemerkene Nils Master og Bete. Noen av deres mer velkjente sluker som finnes på markedet i dag er Invincible, Spearhead, Nirha, Trolling Spoon og Nils Master Jiggers. Invincible fra Nils Master finnes i ulike modeller og størrelser. Dessuten kommer de i tre ulike modeller. Floating, Shallow og Deep Runner. Man kan derfor på en enkel måte velge ulike varianter av samme modell ut ifra vann og fiskestil. Floating passer når man vil ha flytende agn, Shallow passer for fiske på grunt vann og Deep Runner passer bra når det kommer til dyptgående fiske. Disse slukene er designet for å lokke til seg fiskene uten å kreve levende agn.

Med disse finske slukene har man alle forutsetninger for å lokke til seg både små og store fisker på fisketuren. Nils Masters Invincible er en favoritt blant mange fiskere og leverer konstant rekordfisker. Den er lettkastet med detaljer i så høy kvalitet at kroker og fjærskiver holder til og med for de større fiskene. Denne wobbleren er fenomenal til gjørs og gjedde. For andre fiskearter eller fiskevann, kan sluken byttes ut. Det finns ett bredt sortiment fra Nils Master og de fleste vanlige typene er lett tilgjengelige for den som vil variere sitt fiske.

Her kan du finne mange ulike sluktyper fra Nils Master. Dette er et varemerke som alltid er like pålitelig, og produktene deres brukes både av profesjonelle fiskere og av hobbyfiskere. Selskapet har en enorm ekspertise og erfaring med fiske både i nordlige vann og på andre steder. Bla gjennom utvalget for å finne noe som kan forbedre din hobby eller ditt yrke.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...