Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »

-27%
-36%
-18%
Nyhet
-24%
-28%
-31%
-36%
-31%
-27%
-36%
-44%
-27%
-32%
-50%
-44%
-44%
-27%
-23%
-44%
-36%
-27%
-36%
-23%
-27%
-36%
-27%
-27%
-36%
-31%
-36%
-53%
-27%

Didriksons

Didriksons ble startet opp i 1913 av Julius og Hanna Didrikson. Til å begynne med produserte de kun arbeidsklær for fiskere i Grundsund og de beholder fremdeles fokuset sitt i dag: å lage holdbare og funksjonelle plagg som holder deg tørr i all slags vær. Kolleksjonen har med årene blitt utvidet og inneholder nå alt fra vinterjakker til regntøy, luer og vanter. I over 100 år har Didriksons jobbet for å tilrettelegge opphold i det fri både for proffene og amatørene i alle aldre. Dette gjenspeiles i det brede sortimentet. Outdoorexperten markedsfører flere av Didriksons verdsatte klær.

I starten var Didriksons en familiebedrift og de anser seg fremdeles som det, på tross av at selskapet ikke fremdeles blir drevet av direkte etterkommere fra Hanna og Julius. Hvorfor kaller de seg da fremdeles for en familiebedrift? Svaret er enkelt: ”Våre klær er jo laget for hele familien”. I følge bedriften selv er målgruppen alle fra alderen 1 år og oppover. Derfor jobber de også med et tidløst og klassisk design. Når du tar på deg klær fra Didriksons, er vær og vind faktorer som ikke trenger å stå i veien for eventyr!

Innenfor Skandinavia er Didriksons det største varemerket for regntøy og funksjonsplagg. Skandinavia er et sted som er kjent for å kreve klær som tåler regn og som er funksjonelle, og derfor finnes det mange varemerker som fokuserer på nevnte varegrupper. Første plass holder likevel Didriksons ennå, som de har gjort i 100 år!

Didriksons er en bedrift som er grundig med å jobbe for en bærekraftig produksjon. Derfor brukes et minimum kjemikalier i produksjonskjeden og de avstår helt fra giftige stoffer. For å spare på ressursene bruker de så lite vann og energi som mulig og all transport planlegges nøye. Didriksons sørger også for å følge ILOs kjernekonvensjoner om arbeidsvilkår og rettigheter i arbeidslivet, noe som innebærer at ting som arbeidsmiljø, lønn, barnearbeid, tvangsarbeid, diskriminering, brannsikkerhet m.m. reguleres.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...