20% på valgfrie løpesko!
Kode: RUN20 | *Ikke On. Fra veil. pris t.o.m. 14.4.2021.
 »
Mepps

Mepps

Mepps første sluker ble oppfunnet i 1938 av franskmannen Andre Meulnart. Det gikk ikke lang tid før han innså at han hadde laget en svært effektiv sluk som med stor sikkerhet ville revolusjonere fiskeverdenen. Presisjonen og grundigheten til Meulnart ledet frem til den Mepps-sluken som vi ser den dag i dag, og det er ikke uten grunn at den har blitt en storselger.

Meulnarts fiskesluk skilte skilte seg ut fra andre sluker, og suksessen til Mepps var et faktum allerede tidlig i foretakets historie. En verdenskrig senere ble Mepps fiskesluk oppdaget av amerikaneren Todd Sheldon på fisketur. Etter å ha fanget store mengder fisk med hjelp av en Mepps-sluk, bestemte han seg for å begynne å selge disse europeiske slukene i USA. Mepps ble importert til USA på det glade 50-tallet, og de ble raskt bestselgere. Sheldon kjøpte inn Mepps-sluker direkte fra Meulnarts egen fabrikk uten mellomenn, og de hadde et godt samarbeid.

I 1960 hadde Mepps solgt en halv million sluker, og salget bare fortsatte å øke. Dette var rett og slett en sluk som alle ville ha. Sheldon oppjusterte nå målet til 3 millioner solgte sluker hvert år, og dette målet ble raskt oppnådd. Dette gjorde Mepps til den mest solgte fiskesluken USA noensinne på den tiden, og merkevarens popularitet på det amerikanske markedet steg i en rasende fart. Den klassiske sluken er Aglia, og dette er den opprinnelige franske sluken som revolusjonerte fiske på 50- og 60-tallet. Det som gjør denne sluken spesiell, er det rustfrie stålskaftet. På dette skaftet er det et konkavt, ovalt blad, slukens kropp og krokfestet. Bladet finnes med sølv- og gullbelegg, polert messing, kobber eller malt med epoxymaling.

Mepps er et av de merkevarene i fiskeverdenen som mange har historier om, det finnes en rekke vellykkede fangster som har skjedd med hjelp av Mepps. Produktene deres står for høy kvalitet, høy ytelse, en rik historie og et design som kombinerer det tidløst klassiske med det nye og innovative. Mepps Aglia fungerer utmerket til bruk ved ferskvannsfiske her i Norge. Du kan regne med å både få abbor, ørret, regnbueørret og sjøørret med hjelp av Mepps Aglia.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...