VAREMERKERWoodline
Woodline

Sortering:

Produkter pr side:

1095 kr 438 kr

Woodline

Woodline er et foretak som har spesialisert seg på jaktklær av beste mulige kvalitet. Det at de legger lista høyt når det gjelder kvalitet er ikke bare et salgsargument, men også en del av arbeidet de gjør med bærekraftig produksjon. Siden foretaket ble grunnlagt i 1988 har de gjort sitt ypperste for å lage plagg som holder år etter år. Istedenfor å regelmessig komme ut med en ny kolleksjon, velger de å beholde sin eksisterende og godt innarbeidede produktflora. På denne måten motarbeides forbrukersamfunnets bruk- og kastmentalitet til fordel for en bærekraftig produksjon. Woodline kaller det hele for "slow fashion". I tillegg til dette er de grundige når de velger ut fiber og plagg å ta med seg inn i sortimentet. Alt for å kunne tilby bærekraftige og funkjonelle klær til jakt- og outdoorturer.

I 2016 ble merkevaren kjøpt opp av Jaktia AB, som kommer til å fortsette i den samme ruta og forsyne jegere og friluftsengasjerte mennesker med klær. Jaktia er under utvidelse og gleder seg til å utvikle nye sortiment. Woodline er et etablert varemerke innen jaktklær, både i Norge og utenfor landegrensene. Hold utkikk etter klær fra Woodline for å være først ute med de nye plaggene som plukkes frem i dette nye samspillet.

Sortimentet fra Woodline inneholder det meste som kreves for jaktturer og besøk i skogen. Alt fra jakker til bukser, ryggsekker og hansker. Selv om foretaket alltid har holdt en naturnær profil, er de ikke fremmede for å ta inn mer avanserte fiber og innovative komponenter i klærne sine. Flere av plaggene har M-Tec-membran for maksimal beskyttelse mot vind og vann. I tillegg brukes det stretch for å gjøre grovere plagg føyelige og komfortable. For de som ønsker å tilbringe høstdager ute i naturen, er Woodline en merkevare i toppsjiktet!

Laster ned...