15% på et helt kjøp | Kode: OENO
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Adventure Food

/images/product/medium/14766.jpg
False
/images/product/medium/14764.jpg
False
/images/product/medium/14765.jpg
False
/images/product/medium/14760.jpg
False
/images/product/medium/14761.jpg
False
/images/product/medium/14763.jpg
False
/images/product/medium/23563.jpg
False
/images/product/medium/14762.jpg
False
/images/product/medium/31347.jpg
False
/images/product/medium/31346.jpg
False
/images/product/medium/46197.jpg
False
/images/product/medium/26940.jpg
False
/images/product/medium/23565.jpg
False
/images/product/medium/31345.jpg
False
/images/product/medium/35713.jpg
False
/images/product/medium/23564.jpg
False
/images/product/medium/26939.jpg
False
/images/product/medium/35712.jpg
False
/images/product/medium/31341.jpg
False

Adventure Food

Det var hollenderen Hans van der Meulens interesse for ernæring i kombinasjon med hans erfaringer, som resulterte i Adventure Food. Erfaringer fra Nordpolen og Mount Everest avslørte behovet for kvalitativ og næringsrik kost som ikke tar opp for mye plass i oppakkingen. Uansett om det er en alpin ekspedisjon eller en piknik i skogen, er Adventure Food et alternativ som gir all den næringen du trenger! Merkevaren produserer smaksrik, næringsrik og frysetørket mat som enkelt kan tilberedes av alle som er ute på tur. Ingredienser og næringskilder er nøye utvalgt for å forbedre helheten. Porsjonene er dessuten laget for den som er aktiv og i bevegelse.

Adventure Food kommer i en rekke forskjellige smaker og retter. Har du allergier eller er intolerant mot enkelte typer mat, er sjansen stor for at du finner et godt alternativ i utvalget. Det finnes både desserter, omeletter, chili con carne, ulike typer pasta og mye annet å velge mellom.

En viktig del av prosessen, er å opprettholde tekstur og helhetsfølelse i maten. Frysetørkede retter kan raskt smake ferdigfabrikerte og anonyme. Dette er noe man har navigert seg rundt hos Adventure Food. Som friluftsentusiast er det lett å gjenskape følelsen av et dekket bord hjemme, selv om måltidet nytes i et telt i 35 kuldegrader. Som følge av næringsinnholdet i maten, får man energi som holder lenge slik at du enkelt kan fortsette turen!

Med mat fra Adventure Food i oppakkingen, blir det lettere og hyggeligere å dra ut i naturen. Dessuten trenger man ikke å gå sulten, uansett vær og matlagingsmuligheter.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...