VAREMERKERBuldo
Buldo

Sortering:

Produkter pr side:

Buldo

Buldo er et fransk varemerke som ble grunnlagt allerede i år 1942 av Jean Grizaud. Han var selv en meget aktiv fisker som valgte å bruke mye av fritiden sin på å både planlegge og dra avgårde på fisketurer til sine favorittplasser. Det var hovedsakelig i Dauphine-regionen han fisket. Jean Grizaud begynte snart med egen produksjon og dette viste seg å være et smart trekk. Når selskapet tok fart gikk det raskt fremover. Hans produkter begynte å selge i store mengder.

I dag er Buldo et verdenskjent varemerke som er meget godt omtalt både av brukere og i fiskemagasiner. Varemerket tilhører gruppen omtalte, verdsatte og pålitlige varemerker innen denne bransjen. Et av de produktene som har hengt med helt siden starten er den nå velkjente Buldo bubblan som er en dupp Jean Grizaud selv oppfant ved foretakets oppstart. Disse flyter ved at man selv fyller dem så mye man trenger. For agnfiske holder det å fylle duppen ¾ mens mid-water fiske krever at man fyller duppen helt.

Uansett hva man velger av produkter fra Buldo kan man være sikker på å man får det beste! Fiske krever ikke at man er millionær for å kunne ha bra utstyr, da mye av ustyret er billig sammenlignet med andre typer sport. Buldo er et av de selskapene som utvikler smarte og prisgunstige redskap innen sin sjanger.

Varemerket er alltid raskt ute med nye idéer og innovasjoner. En av grunnene til deres gjennombrudd kan være at de alltid vil ta sine produkter et steg lengre og gjør dem enda bedre. Man fokuserer i dag på å kombinere utvikling av effektive produkter med å være miljøvennlig i sin produksjon.

Laster ned...