VAREMERKERReuben Heaton
Reuben Heaton

Sortering:

Produkter pr side:

Reuben

Reuben er et selskap som har eksistert siden 1857. Selskapet ble startet av Reuben Heaton i England og anses også i dag å tilhøre de bedre produsentene av fiskevekter. Reuben hadde stor fiskeinteresse og valgte å starte et selskap med samma hovedretning som hans personlige interesse. Grunninvesteringen i virksomheten kom fra familien og har vokst til den virksomeheten selskapet har blitt den dag i dag.

Reuben Heaton var driftig når det gjelder innovasjoner for å forenkle og inspirere til fiske. Mange av hans innovasjoner finnes fortsatt igjen i en eller annen form i fiskeverdenen. Når det gjelder fiskevekter ser de litt ulike ut ut i fra hva man som fisker selv foretrekker. Noen vil ha digitale fiskevekter, mens andre foretrekker analoge. Her finnes det meste innen vekter for fiske for at du skal kunne finne din favoritt. De vekter som bærer varemerket Reuben er analoge og robuste vekter som er enkle å bruke.

Med en analog vekt kan man enkelt veie fisken uten å måtte bære med seg tungt og stort utstyr. En enklere form betyr ikke at de er dårligere. Tvert i mot, viser disse vektene vekten mer nøyaktig i følge mange fiskere. Som vanlig er det selvfølgelig du selv som vet hva du er ute etter og hva som passer akkurat deg og dine behov aller best! En bra vekt er dog en viktig del av utstyret for den som vil gå videre i sitt fiske.

Reubens vekter står for høy kvalitet og ytelse. Med en vekt fra Reuben har du en vekt som du vet er utviklet i samarbeid med profesjonelle innen området for å gi deg som kunde den beste mulige vekten for ditt fiske. Ta med deg en fiskevekt ut på neste tur og se hva du fanger.

Populære varemerker

Laster ned...