Asics

Asics er et varemerke som lager produkter etter mottoet ”En sunn sjel i en sunn kropp”. Dette resulterer i praktiske og fine sportsklær for alle som vil være godt utstyrt til treningsøkten. På Asics er man overbevist om at sport ikke bare har positive effekter rent fysisk, men også psykisk, og de lager sine produkter deretter. Firmaet ble grunnlagt i 1949 av Kihachiro Onitsuka og Asics er en forkortelse av det japanske uttrykket ”Anima Sana in Corpore Sana” hvilket betyr at en frisk sjel finner sin rette plass i en sunn kropp. Asics mener at dette uttrykket er et uttrykk for solidaritet mellom mennesker verden over, da sport kan føre sammen individer på en måte som er vanskelig å slå.

Helt siden starten har dette firmaet laget funksjonelle, komfortable og fine varer. Deres tette samarbeid med toppidrettsutøvere har gitt resultater, da deres produkter dokumenterer høy kvalitet i perfekte materialer for hensikten. Asics er, og har alltid vært, raske til å peile seg inn på nye, spennende veier. Gjennomgående har innovasjoner blitt tatt i mot med åpne armer av firmaet som siden har implementert disse i nye varer.

Asics klær og sko kan man bruke uansett om det er basket, løping, fotball eller yoga som gjelder. Firmaet har et rikt sortiment med noe for alle som driver idrett og trener. Alt fra sportsokker til t-shirts, løpesko og shorts er å finne i deres sortiment. Få andre firmaer kan vise til en kolleksjon like gjennomarbeidet som den fra Asics!

For å kunne fungere bra for den som trener, er passform og fleksibilitet viktige faktorer i alle klær og sko. Det skjer et forbedringsarbeid for å identifisere brister og erstatte eventuelle skjevsting med nye funksjoner eller sømmer. Alt for å skille seg ut posistivt for kunden.

Laster ned...