BLACK FRIDAY er i gang! Opptil 60%
Gjør funn på alt du trenger til dine eventyr på årets største helgesalg!
 »
Sail Racing

-22%
-30%
-30%
-27%
-29%
-22%
-22%
-33%
-22%
-22%
-29%
-22%
-22%
-27%
-22%
-22% Nyhet
-23%
-22%
-22%
-22% Nyhet
-22%
-22%
-27%
-27%
-22%
-27%
-22%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-36%
-27%
-27%
Nyhet
-22%
Viser side 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Viser side 1 av 2

Sail Racing

Siden 1977 har Sail Racing vært et av seileentusiastenes favorittmerker. Sail Racing ble grunnlagt av en gjeng seilere med et felles mål – å skape produkter som oppfylte deres krav og som ble grunnlagt i deres lidenskap for seiling. Lista har blitt lagt høyt! Alle klær som produseres skal kunne takle de harde utfordringene som kommer ved seiling både innaskjærs og ved storhavsseiling og konkurranse. Valget av tråd og fiber er en viktig del i utformingen av nye plagg for å sikre holdbarheten. Sail Racing settes pris på både av seilere og av stilbevisste. Akkurat som mange andre sports- og friluftsmerker har Sail Racing blitt populært også som hverdagsmote. Spesielt nyter jakker fra Sail Racing stor etterspørsel da holdbarheten og varmeegenskapene er enestående.

For å stadig utvikle kolleksjonen og imøtekomme de mange kravene, har Sail Racing hele team av designere, mønsterkonstruktører og materialeksperter. For å sikre funksjonalitet og holdbarhet, testes alle plagg av erfarne seilere. Dette leddet i produksjonen gir all ønskverdig informasjon som kreves for å tilby klær i toppsjiktet. Sail Racing er sponsorer ved flere verdenskjente seilekonkurranser og er ivrige etter å gjøre seiling lettere med høyteknologiske materialer og feilfri kvalitet. Dette svenske firmaet er offisiell klespartner til Americas Cup og Oracle Team USA. Dette innebærer en stor mulighet til å videreutvikle og forbedre kolleksjoner og fremtidige klær. Tilbudet fra Sail Racing omfatter alt fra jakker til gensere og regnutstyr. Uansett hva slags seileeventyr som venter, har Sail Racing alle klærne du kan trenge.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...