Sortering:

Produkter pr side:

1100 kr 846 kr
6050 kr 5704 kr
1100 kr 758 kr
4290 kr 3647 kr
4180 kr 3922 kr
3520 kr 3317 kr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viser side 1 av 7

Marmot

Marmot ble grunnlagt på 1970- tallet av Eric Reynolds og Dave Huntley. De startet opp Marmot under enkle forhold som studenter med en stor og felles interesse for natur. Det var på studenthjemmet i Alaska de begynte sy de aller første dunvestene. Disse dunvestene skulle komme å bli startskuddet for det Marmot vi kjenner i dag. Idéen til firmaet fikk de ute på en isbre og navnet Marmot tok de fra en ekorn-art som lever oppe på de isete, snødekte, fjelltoppene. Plaggene man ville skape var nettopp den type plagg vi ser blant Marmots produkter i dag – plagg av høyeste kvalitet som tåler tøffe forhold. Marmot lager plagg som holder deg varm også i veldig lave temperaturer. De er plagg du kan stole på, uansett hva slags eventyr man skal ut på.

Å tilby produkter av den høyeste kvalitet er en av grunnsteinene i filosofien som la grunnlaget for firmaet. Produktene deres blir satt pris på over hele verden, og i dag eksporterer Marmot sortimentet til mer enn 40 land. Marmot tilbyr en kombinasjon av kvalitet og enestående funksjonalitet, noe som betyr at produktene deres ikke går i stykker med det første. Velger man varemerket Marmot, kan man regne med å ha produktene i lang tid selv om man presser klærne til grensen.

Marmot passer like bra for et roligere friluftsliv som for mer ekstreme varianter som klatring og ekstremsport. Deres produkter er faktisk tilpasset de harde kravene som stilles til utstyr for denne slags aktiviteter. På Marmot har man sørget for å gi plaggene en ekstra fordel ved å designe plaggene på en tiltalende og sporty måte som er nøytralt klassisk. Slik kan man bruke klærne deres i flere sesonger selv om man er nøye på imaget.

De produktene fra Marmot som har har blitt skikkelige klassikere er jakkene, vestene og soveposene. Samtidig inkluderer firmaets sortiment mye mer enn som så! Uansett hvilket produkt man velger kan man regne med å få den høye kvaliteten som Marmot er kjent for. Tilbudet er stort både på herre- og dameavdelingen. Vil du få naturopplevelser uten å behøve å bekymre deg for utstyret kan du velge Marmot. Firmaet er stadig innovativt og de sørger for å ta del i ny forskning og nye tester. På den måten er deres produkter oppdaterte til det siste innen teknologi.

Populære varemerker

Laster ned...