VAREMERKERWoolpower
Woolpower

Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • Viser side 1 av 2

Woolpower

Woolpower er et svensk merke som har eksistert siden 1974. Opprinnelig gikk varemerket under navnet Ullfrotté. Tilbudet var da frotté-strikkede plagg med en innside av merinoull for å kombinere holdbarhet med egenskapene i ullen som nå er hovedingrediensen. Virksomheten ble grunnlagt i Östersund, og den største kundegruppen er innad i Sverige. Bedriften har likevel sett en kraftig utvikling også internasjonalt, med et salgsmarked i 25 land. I dag er Woolpower helt fokusert på å produsere varmt undertøy, sokker og forsterkningsplagg. De har i dag rundt 70 ansatte, og all produksjon skjer i Östersund hvor alt begynte for 30 år siden. Dette innebærer at de forvalter hele kjeden av produksjon på et og samme sted, fra garn til de ferdigsydde plaggene vi kan kjøpe i butikker.

Woolpower bruker merinoull for å kunne tilby så gode egenskaper som mulig. Ull varmer selv når det er fuktig, og har egenskaper som etterspørres av friluftsentusiaster. Kvaliteten i varer fra merker som Woolpower er anerkjent, og plaggene holder ofte i flere år! I kolleksjonene har de klær for både voksne og barn. Varemerket har fått ekstra oppmerksomhet for sine barnesokker som er utviklet for å holde føttene varme og tørre selv etter flere timer i snøen. Sokkene inneholder 64 % merinoull, 32 % polyamid og 4 % elastan, noe som gjør sokkene perfekte for barnas små føtter.

Noe som skiller ut Woolpower er at hvert plagg har en påsydd etikett hvor man kan finne navnet på personen som har sydd plagget. Få varemerker kan tilby denne kontrollen over produksjonskjeden, og for forbrukeren innebærer det en direkte relasjon ikke bare til selskapet, men også til personalet som lager klærne!

Populære varemerker

Laster ned...