VAREMERKERPool 12
Pool 12

Sortering:

Produkter pr side:

Pool 12

Pool 12 tilbyr både den erfarne fiskeren og nybegynneren gjennomtenkte, gode og fine produkter innen fiske. I sortimentet finnes alt fra backing til flueesker, fluefiskesett, fluesnelle, fluefiskestang, flyteringer, hansker, håv, klær, solbriller, fortommer, vadebukser, og vesker. Merket tilbyr det meste som kan være av interesse for den fiskeinteresserte! Pool 12 har bygd seg opp et solid rykte med å ha god kvalitet og gode, gjennomtenkte løsninger. Alt for å kunne leve opp til de ønskene som kunden måtte ha.

For den som vil teste fluefiske finnes det gode og slitesterke sett å begynne med. Deriblant Powerfly Combo 9. Dette komplette fluefiskesettet inneholder snelle, line, stang, og en praktiskt oppbevaringsveske. Ytterligere et alternativ er Power Pool 5 som er en stang for den uerfarne fiskeren. Denne fiskestangen har fått den høyeste rangeringen i mange tester og anses for å være en lett begynnerstang. Det er ofte man hører at Pool 12 omtales når det kommer til fiske og en av grunnene til dette kan være deres bredde og kvalitet. Både nybegynnere og etablerte fiskere kan finne utstyret som kreves for å utvikle fisket. Det er et varemerke som bygger en relasjon til sine kunder og som er oppatt av å hele tiden kunne tilby ytterligere utstyr utifra kundens behov. Enten det er nybegynnersett eller proffutstyr, er kvaliteten noe man opprettholder og kjemper for! Har du ikke testet utstyr fra Pool 12 anbefales et forsøk.

Pool 12 klær er praktiske, og i disse er du godt rustet mot vær og vind. Dermed kan du dra ut på lengre og mer eventyrlige fisketurer for den som vil bruke dagene i vannkanten eller ved fosser og elvemunninger.

Populære varemerker

Laster ned...