15% på et helt kjøp | Kode: OENO
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Sealskinz

-17%
/images/product/medium/53178.jpg
False
/images/product/medium/74373.jpg
False
/images/product/medium/53182.jpg
False
/images/product/medium/53169.jpg
False
-17%
/images/product/medium/53173.jpg
False
-17%
/images/product/medium/53176.jpg
False
/images/product/medium/53177.jpg
False
-17%
/images/product/medium/74374.jpg
False
/images/product/medium/53185.jpg
False
/images/product/medium/53172.jpg
False
-15%
/images/product/medium/53181.jpg
False
/images/product/medium/53180.jpg
False
/images/product/medium/53183.jpg
False
/images/product/medium/53184.jpg
False

Sealskinz

Sealskinz er et britisk selskap som har utviklet unike klær for idrettsutøvere og friluftsentusiaster. Et tydelig problem selskapets grunnlegger oppdaget, var hvor vanskelig det er å holde seg tørr når man driver med utendørsaktiviteter. Selv om det fantes jakker og bukser som holdt fukten ute, var det en mangel på beskyttelse til føtter, hode og hender. Sealskinz produserte materiale som de i dag er alene om. Disse komplimenterer tilbudet av friluftsklær og beskytter områdene som ellers har vært utsatt for fukt og kulde. Det første av produktene fra Sealskinz var sokker, som med tre lag holder varmen inne og fukten ute. Etter gjennombruddet fortsatte de med å utvikle både hansker og luer med samme tekniske egenskaper.

Produktsortimentet fra Sealskinz vokser kontinuerlig, og flere av produktene deres bygger på forespørsler fra kundene. Sealskinz har over 30 år erfaring med produktutvikling for idrettsutøvere og flere beslutninger har blitt tatt i nært samarbeid med eventyrere. Alt fra ryttere til skiløpere, løpere og fjellklatrere har bidratt til skissestadiet og deretter brukt de ferdige produktene. Produksjonen skjer for det meste i opprinnelseslandet, noe som er uvanlig i denne aktive bransjen.

Inspirasjonskilden til produktene som nå forbindes med Sealskinz var John Logie Baird som utviklet vanntette sokker til forsvaret, og som i tillegg oppfant TVen. Dette var i 1914, og først i 1996 skulle Sealskinz komme til å jobbe videre med sokkene. I 1999 fikk de patent for sine forbedrede og vanntette materialer. I løpet av 2000-tallet har det gått raskt fremover for Sealskinz og flere produkter kommer kontinuerlig ut på markedet. Flere og flere ekspedisjoner bruker luene og hanskene deres. Men sokkene er nok fremdeles en av de største suksessene.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...