VAREMERKERZandstra
Zandstra

Sortering:

Produkter pr side:

Zandstra

Zandstra er et nederlandsk merke som helt siden 1930-tallet har laget skøyter i absolutt toppklasse. Zandstra Sports ble grunnlagt i 1825 og ligger bak det nå verdenskjente skøytemerket. Med 90 års bakgrunn innen trening og idrett, har de erfaringen som kreves for å levere førsteklasses utstyr til amatører eller profesjonelle. Uansett om du er en erfaren skøyteløper eller ikke, kan Zandstras skøyter gi deg en meget trivelig og spennende vinteropplevelse utover det vanlige.

Firmaet bak Zandstra sørger for å holde virksomheten i spissen, og inluderer raskt nye data og studier i produksjonen. I årene som gått har mange egenutviklede produkter og kvalitetssystemer blitt utformet. Til disse hører blant andre Ving Clapskate, Ballangrud Clapskate, Cross Country blades, 3M-Polishing System, Nylon Speedskates, 5 Wheel In-Line Skates (Skeelers), Semi Soft Boot for Speedskates, Comfort Skates.

Til tross for at vinteren i Norge ikke alltid tilbyr tykk is å ferdes på, finnes det kunstis å gå på over hele landet. Derfor er etterspørselen stor når det gjelder kvalitetsskøyter. Noe som er viktig for Zandra er kombinasjonen av komfort og kvalitet. Alt fra sko til blad er lagd av håndplukkede materialer for beste støtte og kontroll ved kjøring. For skøyting på naturlig is er sikkerhet en faktor som alltid skal tas med i regnestykket. Utover skøyter fra Zandstra anbefales derfor også ispigger, redningsliner og annet som gjør deg tryggere der ute.

Laster ned...