20% på valgfri jakke!
Kode: JACK20 | *Ikke Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Fra veil. pris t.o.m. 12.4.2021.
 »
VAREMERKERNeverlost
Neverlost

Neverlost

Neverlost er et varemerke av og for friluftsinteresserte. Produktene er grundig gjennomtenkt, og allerede på konseptstadiet skal hver detalj enten tilføye nyttige egenskaper eller fjernes. Valget av utstyr avhenger generelt av hva slags utfordringer du tror du vil bli nødt til å konfrontere. Produkter fra Neverlost er likevel like solide og godt lagde uansett om det gjelder en jaktryggsekk eller en praktisk termos.

Når du befinner deg ute i naturen er det viktig å kunne stole på utstyret du har tatt med deg. Det finnes situasjoner hvor det gjelder liv og død, selv om dette ikke hører til i hverdagen. Neverlost er nøye på å tilby kvalitet og de har satt lista høyt. De har kunngjort at ambisjonen deres er å ha de mest motstandsdyktige og sterkeste produktene på markedet! Hvis det finnes nye sterke fibre, tar de inn disse i produksjonen. Skulle det vise seg å være nødvendig med ytterligere en søm for å øke holdbarheten, så bruker de det. Alt for at klærne skal overleve både i dag, i morgen og om 10 år!

Fargevalget svart og oransje er et gjennomtenkt valg, og ikke en tilfeldighet. Både når det er grønt og på vinteren kan man raskt identifisere disse fargene. Å finne utstyr når man trenger det, kan avgjøre hvordan eventyret slutter. En lommelykt, kniv, bag eller geværreim synes direkte mot den grønne bakgrunnen og er enkle å ta med seg også under stress. Hvis det skulle gå galt og man trenger hjelp, kan en klaroransje veske fungere som retningsmerke. Den sterke fargen synes også fra luften i tilfelle det aktuelle redningsfartøyet er et helikopter.

Selv om mange av oss bor i bymiljøer store deler av den våkne tiden, er det i naturen rekreasjon og stillhet råder. Bedrifter som Neverlost bidrar til at hver og en skal kunne komme seg ut i naturen for å finne en balanse i hverdagen. Sortimentet består både av bager, frakteutstyr, våpenfutteral og klær. Hvis du ser etter godt utstyr som holder i flere år, kan Neverlost være et smart valg.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...