Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • Viser side 1 av 2
h1>Isbjörn

2005 var året da Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt grunnla Isbjörn of Sweden. Det startet med at grunnleggerne oppdaget et manglende utvalg av barneklær. Det var vanskelig å finne funksjonelle og effektive ytterklær for aktiv lek i den norske vinteren. Isbjörn of Sweden har raskt fått oppmerksomhet i Norden, Europa og Japan. I løpet av 2016 kom de også på det kinesiske markedet med barneklærne sine.

Kolleksjonen fra Isbjörn of Sweden inneholder alle lag som trengs for at barna skal holde seg varme og tørre selv på lange turer ute i snø og natur. Du finner jakker, bukser, skiklær, overaller og luer blant produktene. En av grunnene til suksessen er at man har stilt samme kvalitetskrav til barneklærne som på klærne for voksne. De har også strekt seg langt for å ikke måtte fire på funksjonen! At barn skal få være barn og leke uhindret, er en grunnforutsetning i design og produksjon. For å finne riktige klær, er det barn som har testet alle klærne, som et ledd i produksjonen. "Hvem sier det bedre om vi har lykkes eller ikke, om ikke barna?" I kombinasjon med høy kvalitet, er dette klær som varer år etter år, og som er produsert ut ifra en visjon om bærekraftighet.

Miljøtilpasning er noe som alltid skal tas med i regnestykket. Produksjon av klær påvirker klimaet, og derfor produserer Isbjörn klær som skal vare lenge! Deres miljøarbeid er utviklet etter 4 R: Reduce, Reuse, Repair, Recycle. Foretaket har vært Bluesign Partner siden 2013, og 80 % av deres materialer er sertifisert! Blue Sign innebærer transparens i hele den tekstile produksjonen utifra helse, vanntilgang, kjemikalier og luftutslipp. Dette er fremtidens klesfirma!

Populære varemerker

Laster ned...