VAREMERKERMuurikka
Muurikka

De finske firmaet Muurikka er kjent for sine populære stekeheller. Firmaet ble grunnlagt på 70-tallet av Mikko Kahelin som en dag fikk lyst på lapper. Det ble begynnelsen på en skikkelig klassiker, og en stund deretter fødtes den populære stekehellen Muurikka.

På 90-tallet bruktes hellene hovedsakelig som tilbehør til lavvoer i Norrland, men i dag er bruken betydlig mer utbredt. Stekehellene er utrolig populære og mange bruker hellene regelmessig over både åpen ild eller med en gassbrenner. Vanlige bruksområder er i sommerkjøkken, ved grillen eller for å lage velsmakende mat på utflukt ute i naturen.

Selvom varemerkenavnet Muurikka ofte tolkes som synonymt med stekeheller, står firmaet i dag for mye mer enn som så. Under samme merkenavn finner man en rekke andre produkter og tilbehør for utendørsmatlaging, som for eksempel toastjern, vaffeljern, grilljern, wokpanner og flere ulike typer av koke- og stekekar. Vi har et bredt sortiment av produkter fra det populære varemerket og deriblandt så klart klassikerne Muurikka 48 og Muurikka 58.
Laster ned...