VAREMERKERSmartwool
Smartwool

Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • Viser side 1 av 2

Smartwool

Smartwool ble grunnlagt av to skiinstruktører fra New England som var lei av iskalde føtter. Etter at de hadde bestemt seg for å starte et foretak, var den første utfordringen å finne materialer som varmet uten å klø eller krympe. Svaret ble merinoull! Merinoull brukes i en rekke ulike klesplagg, ikke minst innen friluftsliv og trening. Grunnen til dette er at merinoull har alle de egenskapene som trengs for å holde på varmen. I tillegg er ull et av de få materialene som varmer like bra når det er fuktig. Like etter lanseringen begynte interessen på markedet å vokse, og i dag er de en av de fremste produsentene av strømper av dette materialet.

Strømpen, som var det opprinnelige produktet, utgjør en stor forskjell i de fleste aktiviteter. Med god varme, mindre fukt og uten risiko for gnagsår, forbedres vilkårene radikalt! Smartwool er førstevalget for en rekke løpere, turgåere, skigåere og eventyrere. I motsetning til bomull, transporteres fukten effektivt bort, samtidig som at lukt minimeres effektivt. Foruten strømper lager de også hele undertøysett og luer i samme, ettertraktede merinoull.

Smartwool jobber kontinuerlig med å redusere påvirkningen på miljøet i sin produksjon. Det har blitt en trend å jobbe for bærekraftig produksjon og gjennomtenkt transport blant outdoor-produsentene. Man finner derfor enkelt aktører med miljøet i fokus blant leverandører av fritidsplagg og treningsklær. Smartwool er også engasjerte i dyrevern og råvarene til kolleksjonene sine. Foretaket jobber med å forbedre vilkårene for både sauebonder og merinosau på New Zealand. De velger sauebondene sine med omhu for å kunne garantere at all ull kommer fra dyr som er behandlet bra. Smartwool kan derfor beskrives som smarte både når det kommer til dyr og natur.

Laster ned...