10% ekstra rabatt på klær, sko & fjellstøvler
Kode: OUT23
Se vilkår.  »
Victorinox

/images/product/medium/46963.jpg
False
/images/product/medium/75021.jpg
False
/images/product/medium/29673.jpg
False
/images/product/medium/29684.jpg
False
/images/product/medium/46949.jpg
False
/images/product/medium/63517.jpg
False
/images/product/medium/30913.jpg
False
/images/product/medium/42817.jpg
False

Victorinox

Victorinox som foretak startet allerede i 1884 i Carl Elseners smie i Sveits. Merkevaren er verdensberømt, og den lille, røde lommekniven er er godt kjent blant vanlige skogsvandrere, profesjonelle fjellklatrere og friluftsinteresserte verden rundt. Dette kan være en av de mest brukte knivene i historien! Victorinox er ekstremt nøyaktige med produksjonen. De har en uovertruffen mekanikk, og knivene består av kvalitetsstål. Dette gjør kniven til en god og alltid like pålitelig venn når man skal ut i skogen eller raskt trenger å utføre en enklere oppgave i hjemmet. Foretaket har godt gjennomtenkte funksjoner som gjør livet lettere og enklere for alle.

En Victorinox kniv er en investering for livet, og på samme måte som at det er en fjerde generasjons familieforetak, kan knivene deres arves innad i familien generasjon etter generasjon. Produksjonen er grundig, og resultatet er like utsøkt hver gang! Det er rett og slett kvalitet som varer. Knivene fra denne merkevaren lages i dag i den lille byen Ibach, og foruten kniver lager de også kjøkkenredskap. Kjøkkenredskapene deres har blitt populære, og bestikkene deres kan for eksempel finnes på Jensens Bøfhus. I dag lages det også kofferter, klokker, penner og mer av Victorinox og alle produktene deres holder samme høye kvalitet som kniven.

Det berømte emblemet deres, et kors i et skjold, har blitt brukt siden 1909, noen år etter starten. I dag er det et emblem som symboliserer høy kvalitet verden over, og dersom man har noen av disse produktene kan man være sikker på at man har verktøy som takler både vær, vind og mange år med tøff bruk. I 2005 kjøpte Victorinox opp den gamle konkurrenten Wenger, men begge fortsetter å produsere under sine egne merkevarer.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...