25% på jakker & bukser
KODE: JP25
Se betingelser. »
Viking

-28%
/images/product/medium/65703.jpg
False
/images/product/medium/79253.jpg
False
-24%
/images/product/medium/79252.jpg
False
-24%
/images/product/medium/79251.jpg
DarkGreyMulti
True
-31%
/images/product/medium/76552.jpg
False
-20%
/images/product/medium/65704.jpg
False
/images/product/medium/79248.jpg
False
-26%
/images/product/medium/79249.jpg
False
-31%
/images/product/medium/61204.jpg
False
/images/product/medium/65706.jpg
False
-31%
/images/product/medium/42185.png
False
-31%
/images/product/medium/33425.jpg
False
-40%
/images/product/medium/79250.jpg
False
-30%
/images/product/medium/66874.png
False
-23%
/images/product/medium/66871.png
OliveHuntinggreen
True
-52%
/images/product/medium/61205.jpg
False
-37%
/images/product/medium/61203.jpg
False

Viking

Viking er et norsk merke som helt siden 1920- tallet har utfordret alle det nordiske værets nykker. Viking ble startet av Peter Mathias Røwde som åpnet en gummifabrikk i Askim og begynte å lage gummistøvler. Det norske klimaet trengte en innovativ løsning som denne - å bruke gummi som materiale i støvler. Det løste umiddelbart mange av de bekymringer man tidligere hadde gatt, da klimaet vårt er både hardt og fuktig. Med et par gummistøvler kunne man plutselig ferdes i naturen både enklere og smidigere.

Nå lager man støvler og sko i alle mulige materialer, men Vikings gummistøvler holder seg fortsatt høyt oppe på listen over eksepsjonelle gummistøvler. De selger fortsatt som varmt hvetebrød. Det er ikke for ingenting at disse støvlene har hengt med på markedet i nesten 100 år. Gummistøvler fra Viking finnes både til varmere dager og til vinterbruk. Deres gummistøvler for vinterhalvårets kalde Norge er populære både blant storbymennesker og blant dem som arbeider nære havet. Da det er vanlig å arbeide nære havet på en eller annet måte i Norge, faller det seg naturlig at et merke herfra, som Viking, tilbyr fôrede støvler.

Viking er et meget bra valg av navn på merket da det står for styrke, mot og annet som vi forbinder vikingene med. Da skoene er like tøffe som vikingene selv, kan man kjenne seg trygg i disse skoene uansett om det er regnvær eller snøvær.

Viking har produkter i størrelser for hele familien. Det er alltid på sin plass med skikkelige sko og støvler til barn da de ofte er mer aktive enn voksne. Med Viking kan hele familien ta seg rundt i både lekre og praktiske gummistøvler som er snille mot føttene. Om sommeren finnes også sandaler til å spankulere rundt i på vår og sommer.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...