20% på valgfri jakke!
Kode: JACK20 | *Ikke Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Fra veil. pris t.o.m. 12.4.2021.
 »
SIGG

Sigg

Sigg lager flasker som er ekstremt slitesterke og solide, noe som gir dem en rekke bruksområder. Flaskene deres lages av aluminium og kan brukes til alle tenkelige eventyr. Uansett om man er liten eller stor, finnes det flasker fra Sigg i riktig størrelse. Det finnes også skikkelig små flasker for at barna skal få riktig grep. Disse er en av deres bestselgere. Med morsomme motiv som passer de aller minste små hender, og med en spesiell dryppefri drikketut, blir en flaske fra Sigg en uunnværlig kompis for de små.

Merkevaret har eksistert siden 1908, og målet deres er å være best på markedet. Siden flaskene deres både er slitesterke, tette, lette og vakre er det ikke vanskelig for Sigg å holde seg på toppen når det gjelder flasker. Designene består av herlige farger og mønstre. En flaske fra Sigg innebærer at man alltid har et fargesterkt og ypperlig trumfkort i bagasjen. Sigg er et sveitsisk selskap med aner som går langt tilbake i tid. Akkurat som med både kniver og klokker fra området, er dette håndverk av høyeste kvalitet. Merkevaren verner om miljøet og har en utpreget miljøtankegang som går som en rød tråd gjennom sortimentet deres. Man får med andre ord både miljøvennlige, stilige og pent designende produkter.

Sigg selger ikke bare flasker, men også rengjøringstabletter og oppvaskbørster slik at man kan holde flaskene sine rene og freshe. Det er en rekke forskjellige ting å ha med seg når det er på tide med friluftsliv, og gode flasker er en av de viktigste delene av utstyret. Naturligvis er det ekstra morsomt å ta med seg en flaske fra en merkevare som Sigg, da de produserer produkter som både er funksjonelle og morsomme å se på når det gjelder mønster, farge og form. Siggs flasker holder drikkene tempererte på en måte som gjør at man alltid kan forvente seg at drikken man har med seg smaker som den skal!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...