Sortering:

Produkter pr side:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viser side 1 av 11

Black Diamond

Black Diamond ble grunnlagt i 1957 , og firmaet har fra begynnelsen av passet på å gjøre livet både morsommere og enklere for entusiaster innen klatring og skigåing. Kjærligheten til friluftslivet og drømmen om å være omgitt av snø, fjell og is er det som utmerker Black Diamond. Uansett om det er en hodelykt, en lykt, staver, klatresele, spader eller praktiske og funksjonelle klær man er ute etter, kan man kjøpe det man det man leter etter hos Black Diamond.

Black Diamond tar utgangspunkt i Sveits, som er det perfekte stedet for å teste produkter av den typen som firmaet tilbyr. Å kunne gjennomføre seriøse produkttester i riktige omgivelser i nærheten av hovedkontoret, er noe som bidrar til den høye kvaliteten som Black Diamond er kjent for. I dag er Black Diamond et globalt firma med kontor på tre kontinenter, og det er ingen tegn på at veksten kommer til å stoppe opp, snarere tvert imot. Med den typen produkter de produserer, kommer de til å ligge i toppsjiktet og fortsette å få en rekke priser og utmerkelser i lang tid fremover.

Personene bak firmaet er selv entusiaster innen både klatring og skigåing. Produktfokuset tar dermed utgangspunkt i en lidenskap for aktivtetene man jobber med, og dette kan ha stor innvirkning på kvalitet og funksjon i varene. Snø, fjell og is er barnemat for Black Diamond, som gjerne presser sine innovasjoner til grensen! Det er ikke bare profesjonelle fjellklatrere og skigåere som kan ta del av Black Diamond. Sortimentet er også for alle som er interesserte i disse sportsgrenene. Ung som gammel, nybegynner som erfaren turgåer. Det aller beste er at man kan føle seg trygg på at man har godt utstyr når man velger Black Diamond.

Black Diamonds produkter henvedner seg først og fremst til utøvere av sportsgrenene som nevt over, men man kan naturligvis også bruke et produkt som M Credo Pant til fjellturer og løping i sommerhalvåret. Når det gjelder turer og friluftsliv, har Black Diamond alt som trengs for at man skal få en så hyggelig opplevelse som mulig.

Populære varemerker

Laster ned...