BLACK FRIDAY er i gang! Opptil 60%
Gjør funn på alt du trenger til dine eventyr på årets største helgesalg!
 »
Maglite

Maglite

Maglite har siden 1979 produsert profesjonelle lommelykter/søkelys som brukes av både privatpersoner og yrkesgrupper. Til de sistnevnte hører Maglite Charger til som brukes i svenske utrykningskjøretøy. Som navnet antyder er dette en oppladbar modell, til forskjell fra det øvrige sortimentet som har batterier. I sortimentet har de mange modeller, alt fra Maglite Solitaire til D6. Samtlige lommelykter fra Maglite er designet for å tåle fuktighet, støt og slag.

De første Maglitene som kom ut på markedet revolusjonerte bruken av lommelykter i alle kategorier. Bak selskapet står Tony Maglica. En sann pioner i sitt felt! Hans oppfinnsomhet og innovasjoner har ført til de produktene vi kan se i produktlinjen i dag. Tony Maglicas selskap har eksistert siden 1955 og i 1979 tok han steget inn i lommelyktenes verden. Her begynner den store berømmelsen og rollen som lommelyktkonge! De taktiske og motstandsdyktige lommelyktene som man kan kjøpe i dag er både egnet for privatbruk og yrkesoppdrag. Maglite har lommelykter som sprer konstant lys i flere timer. Dessuten har de en rekkevidde som strekker seg langt over 100 meter. Med disse lyktene kan et følge enkelt navigere i skog og mark selv om natten!

Maglite har kommet ut med en rekke modeller siden starten og man kan enkelt finne en lommelykt som passer de behovene man har. For den vanlige mannen i gata er kanskje enklere modeller å foretrekke, mens det finnes mye kraftigere alternativer for den som trenger en lommelykt i yrkessammenheng. Varene lages i aluminium og de kommer i mange forskjellige utførelser, ikke bare når det gjelder styrke. Bla gjennom en rekke farger og overflatebehandlinger for å finne din favoritt!

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...