PRE SEASON SALE | OPP TIL 60%
Gjør funn på fjorårets produkter til supre priser
 »
Nalgene

/images/product/medium/74657.png
Seafoam
True
/images/product/medium/74655.png
Woodsman
True
-20%
/images/product/medium/74656.png
False
/images/product/medium/40054.jpg
False

Nalgene

Nalgene har eksistert siden 1949, og det var en kjemiker ved navn Emanuel Goldberg fra New York som grunnla foretaket. Han begynte med å produsere pipetter som var laget av plast, og disse var de første av sitt slag. Foretaket vokste fordi de passet på å fokusere på kvalitet fra starten av, og foretakets fokus på miljøvennlige løsninger gjorde at de kjapt ble et varemerke som man kunne regne med på markedet. Fra pipettene var det ikke langt til å begynne å produsere beholdere. Disse velkjente flaskene var opprinnelig tiltenkt laboratorier, men nå har de fått en helt annen kundegruppe. Produktene ble brukt som laboratorieutstyr i begynnelsen, men de fortsatte som reisefølge på forskernes private ekskursjoner på 1970-tallet. Dette ledet igjen til hverdagsbruk, som er det vanlige i dag.

Nalgene er det perfekte valget for alle som er miljøbevisste og som ønsker høy kvalitet på produktene sine når man er ute på tur. Dette er beskrivelsen av de aller fleste som liker outdoor- og friluftsliv, uansett om man liker rolige eventyr med familien en helg, eller snarere foretrekker mer avanserte turer og tøffe ekspedisjoner. Nalgene oppfyller kravene som stilles av både den erfarne eventyreren, og for den som er noe tøffere.

Nalgenes produkter er laget av resirkulerbare materialer, som gjør at man kan kjøpe og bruke produktene deres med god samvittighet. Å ta med seg denne typen flasker ut i naturen, føles naturligvis betydelig bedre enn å ta med seg noe som ikke er miljøvennlig. Nalgene har mange forskjellige produkter, og man kan enkelt finne det man leter etter før en tur.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...