15% rabatt på vandring | Kode: HK05
Gjør funn på klær, sko & utstyr
Se vilkår.  »
Gerber

Gerber

Gerber lager kniver, verktøy og overlevelses-sett for eventyrere.

Grunnlaget til firmaet Gerber var allerede lagt i 1939 når Joseph R. Gerber lagde kniver å gi bort i presang til nære og kjære. Det var flere som etterspurte Gerbers produkter og snart begynte salget å ta fart. Mottoet i firmaet er det samme i dag som det var for over 70 år siden. - Å lage verktøy som kombinerer høy kvalitet med innovativt design som står seg en hel livstid. I dag har man utvidet virksomheten til å produsere multiverktøy, økser, håndsager, macheter, hodelykter, lommelykter, graveverktøy m.m. Felles for Gerbers produkter er at de er lette å bære og smidige å bruke.

Gerbers multiverktøy, kniver og lommelykter har fått stor oppmerksomhet og blir brukt innen militæret. Kravet for dette er høy kvalitet og brukervennlighet. Med skarpe kniver og tøffe lykter har man skrevet seg inn i toppsjiktet blandt utstyrsprodusenter. Blant Gerbers oppfinnsomme verktøy finnes blant annet en sammenleggbar spade som selges av Outdoorexperten. En av sidene er taggete for å kunne skjære grener og røtter. Bladet er laget av stål, mens skaftet er av aluminium. Dette er bare et eksempel på hvordan firmaet bruker design for å tilføre bruksområder.

Outdoorexperten selger også flere av Gerbers multiverktøy som er utmerkede å ha med i et nød-sett. Et lite sammenleggbart verktøy inneholder det meste som kan være av nytte; skrutrekker, fil, pinsett, saks, kniv, avbiter, flaskeåpner osv. I mer avanserte overlevelsessett fra Gerber finnes enda mer for å håndtere nødsituasjoner, som tennstål, fiskeutstyr, signalspeil og overlevelsesteppe, bare for å nevne noe.

Gerbers verktøy er utformet for å kunne brukes i alle situasjoner. Deres fokus på eventyr og tøffe utfordringer har gjort dette firmaet til en favoritt blant friluftsentusiaster såvel som i forsvaret.

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...